Hava Durumu

Sosyal pencereden bakanlar

Sosyal pencereden bakanlarda bugün, Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım, Bir dönem AK Parti Osmangazi ilçe başkanlığı yapan Ali Yılmaz, Teksas tribününden Sedat Yıldız,Gazeteci Vedat Yücebaş konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2019 08:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2019 08:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sosyal pencereden bakanlar

Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliği Başkanı Muhsin Özyıldırım, 27 Nisan'da  Hocailyas ilkokulunda mezunlar günü kutlayacaklarını duyurmuş.

"Hocailyas İlkokulu Mezunlar Günümüzü 27 Nisan cumartesi günü saat 16.oo da okulumuzun bahçesinde kutluyoruz. 550 yıllık geçmişiyle belki de ülkemizin en eski, en köklü okulu olan Hocailyas'ımızın Mezunlar Gününe bütün mezunlarımızı bekliyoruz."

***

Bir dönem AK Parti Osmangazi ilçe başkanlığı yapan Ali Yılmaz, teşkilattan çalışma arkadaşını mutlu gününde yalnız bırakmaamış.

"Önceki dönem çalışma arkadaşlarımızdan İsmail Oğuz'un kardeşi Mikail Oğuz kardeşimizin düğün cemiyetine katıldık. Rabbim hayırlı geçimler nasip eylesin."

***

Teksas tribününden Sedat Yıldız, geleneksel hale getirdikleri Umre ziyaretinin duyurusunu sosyal medya hesabından duyurmuş.

"Hersene düzenlediğimiz umre ziyareti için bu sene de Allah nasip ederse 105 kişilik kafile ile Pazar 17.30 Fomara Doğanbey toki otoparkından hareket edeceğiz bizleri uğurlamaya gelirseniz çok seviniriz Hakkınızı helal edin Allah hepinizden razı olsun...!!!"

***

Gazeteci Vedat Yücebaş, herkesi şaşkına çeviren hava şartlarına dikkat çekmiş, Nisan ayında yağan kar fotoğrafı paylaşmış.

"Bursa'da kar Kestel Babasultan"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.