Hava Durumu

Sosyal Pencereden Bakanlar

Sosyal pencereden bakanlarda bugünAK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, AK Parti Bursa'nın kurucularından olan Hayrettin Çakmak ve Ali Ömeroğlu konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 07:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2019 07:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sosyal Pencereden Bakanlar

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor, Bursalıların dertlerini dinliyor.

"Bizim yoldaşımız millettir. Milletimizle beraber yürüdüğümüz müddetçe bizi yolumuzdan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir.Yeni haftanın hayırlı bereketli olması dileğiyle."

***

Önceki dönem Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Çanakkale destanına dikkat çekmiş.

"Bugün Çanakkale destanının 104.yılı;Balkanlardan Kafkaslara,Anadolu'dan Ortadoğuya koskoca bir coğrafyanın yiğitlerinin Vatan ve Bayrak uğruna şehit olup yanyana yattığı yerdir Çanakkale... Türk Arap Kürt Laz Çerkez Arnavut Boşnak hepsinin kardeş olduğu yerdir Çanakkale...Aziz Şehitlerimizi bir kez daha rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.Ruhları şad olsun ..."

***

AK Parti Bursa'nın kurucularından olan Hayrettin Çakmak, yedi dile çevrilen Çanakkale Türküsü'nü etiketleyerek paylaşmış.

"Yedi dilde ÇANAKKALE türküsü."

***

 Hayatını Bosna davasına adayan Süleyman Gündüz'ün, Hayat Vakfı'nın konuğu olduğunu yazan Ali Ömeroğlu, Gündüz'ün Bilge Kral'ı anlatan bir konferans verdiğini yazmış.

"Hayat Vakfı Bursa Şb bayan öğrencilerimizin düzenlediği Süleyman Gündüz hocamızın sunumuyla "Aliya İzzetbegoviç" konferansı..."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.