Hava Durumu

Sosyal pencereden bakanlar

Sosyal pencereden bakanlara bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, CHP'li Muharrem İnce, AA Tekirdağ temsilcisi Vedat Yücebaş konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2019 07:13
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2019 07:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sosyal pencereden bakanlar

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Namazgah'ta taksici esnafıyla bir araya gelmiş, çay sohbeti eşliğinde Bursa'yla ilgili projeler masaya yatırılmış.

"Bursa'mızın genelinde alt ve üst yapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürürken esnafımızla da sık sık bir araya gelerek istişarede bulunuyoruz. Bu akşamki durağımız Namazgah Taksi'ydi. Şehrin nabzını tutan taksici kardeşlerimizle daha iyi bir Bursa için yapılabilecekleri konuştuk."

***

 Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, tarihin izlerini farklı bir atmosferde yaşatıldığı Panorama 1326 Fetih Müzesi'ni gezen öğrencilere hediyeler verdiklerini, ziyaretlerin bu şekilde çok farklı bir havada gerçekleştiğini dile getirmiş. 

"Bugünün küçüğü yarının büyüğü çocuklarımızın şehrimizin tarihini yaşayarak öğrendikleri Panorama 1326 Bursa Fetih Müzemizde karnelerini getiren çocuklarımıza verdiğimiz hediyelerle ziyaretlerini daha da keyifli hale getiriyoruz."

***

CHP'li Muharrem İnce, Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey'i ziyaret ederek, seçim çalışmalarına destek vermiş.

"Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız @mustafabozbey ile Gürsu'dayız. Gürsu Belediye Başkan Adayımız Funda Türkcoş Pekiner'e başarılar diliyorum."

***

AA Tekirdağ temsilcisi Vedat Yücebaş, emekli olur olmaz doğduğu şehir Bursa'ya ayak basmanın mutluluğunu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirmiş.

"Edirne'nin babası İstanbul'un dedesi Osmanlı'nın imparatorluk olduğu kent Bursa'ya dönüş. Hoş bulduk sefa bulduk Ulu Şehir Bursam."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.