Hava Durumu

Sosyal pencereden bakanlar

Sosyal pencereden bakanlarda bu gün; AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Köprülüoğulları ve ekibi, Eğitim Birsen Başkan Adayı Ramazan Acar, Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Fatih Malkoçoğlu ve Bursa Kent Konseyi yönetimi konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2018 07:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2018 07:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sosyal pencereden bakanlar

AK Parti Osmangazi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Köprülüoğulları ve ekibi, Bursa'nın vicdanı olmaya devam ediyorlar. Köprülüoğulları ve yönetimi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında dağ ilçelerimizi ziyaret edip, öğrencilere hediyeler takdim etmişler.

"Osmangazi gençlik kolları olarak teşkilat faaliyetlerinin yanı sıra, Sosyal sorumluluk çalışmalarımızı da sürdürüyoruz.Bu kapsamda Dağ yöremizdeki öğrenci kardeşlerimizi Büyükdeliller, Çaybaşı ve Bağlı mahallelerimizde ziyaret edip, hediyelerini takdim ederek başarılar diledik. Desteklerinden dolayı ilçe başkanımız Sn.Ufuk CÖMEZ'e, Osmangazi belediye başkanımız Sn.Mustafa DÜNDAR'a, sosyal işler birim başkanımız Sn.Zakir ÖZTAŞ'a ve Sn. Nureddin Arif KURTULMUŞLAR'a teşekkür ederim."

Eğitim Birsen Başkan Adayı Ramazan Acar, meslektaşlarınla bir araya geliyor, projelerini anlatıyor.

 "A L A N L A R D A Y I Z...Herkesin bildiği veciz bir söz vardır; İnsan(Hafıza-i Beşer) nisyanla maluldür, unutur derler. Biz unutmayanlarız. Kuruluş amaçlarımızı, davamızı, görevimizi,geçmişi unutmamak hedefindeyiz... ne bencil ne benci olmamak mühim olandır... Niyetimiz de budur zaten... ."

***

Ovacık Belediye Başkanı Mehmet Fatih Malkoçoğlu, Türkiye'ye örnek projeler sunmaya devam ediyor.

"Ovacık'ın organik nohut, fasulye ve balları satışa hazır. Amaç daha çok kazanılsın diye değil daha çok öğrenci okutulsun diye ricamızdır. Lütfen paylaşalım."

***

Bursa Kent Konseyi yönetimi, Endonezya öğrenci topluluğu ile ortak toplantıda bir araya gelmişler.

"Bursa Kent Konseyi Yabancılar Meclisi'nin ev sahipliğinde Bursa Endonezya Öğrenci Topluluğu, toplantısını gerçekleştirdi."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.