Hava Durumu

Sosyal pencereden bakanlar

Sosyal pencereden bakanlarda bugün Bursa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Bursa milletvekili Muhammet Müfit Aydın, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, CHP Bursa milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu konuk oldu.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2018 09:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2018 09:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sosyal pencereden bakanlar

Japonya'nın İstanbul Büyükelçisi Norio Ehara, Vali İzzetin Küçük'ü ziyaret etmiş, buluşmada ilginç ve bir o kadar mütevazı  kareler ortaya çıkmış.

"Türkiye'de görev süresi dolan ve veda ziyaretine gelen Japonya, İstanbul Büyütelçisi Norio Ehara ve bayan Ehara'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  "

***

AK Parti Bursa milletvekili Muhammet Müfit Aydın, Kızılay Bursa Şube'sine enerji katan  Davut Gürkan'ı ziyaret etmiş.

"Şubemizi ziyaret eden Ak Parti Bursa Milletvekili @MufitAydin16 dan Kızılay'a övgü dolu sözler:'Kızılay bizim gözbebeğimizdir'."

***

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ünlü ozan Neşet Ertaş'ın vefat yıldönümü münasebetiyle sosyal medya hesabına yazdığı notta, "Senin sesinin yanına yeni sesler yetiştiremezsek hata bizim, günah bizim" diyerek öz eleştiri yapmış.

"Benim bozkırımın tezenesi...Senin ismini yüzyıllar sonrasına taşıyamaz, senin sesinin yanına yeni sesler, senin gönlünün yanına sencileyin atan gönüller yetiştiremezsek "hata bizim, günah bizim, suç bizim" olsun. Mekanın cennet, ruhun şad, bu kubbeye bıraktığın sada baki olsun..."

***

CHP Bursa milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Balıkesir'den gelen misafirlerle buluşmuş.

"Sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyoruz. Bu haftaki ziyaretlerimizin ilkini komşumuzdan göç edip Bursamıza gelen Balıkesirli dostlarımızın bir araya geldiği Balıkesirliler Derneği'ne yapıyoruz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.