Hava Durumu

Sosyal medyayı sallayan atışma! Küs olmadıkları ortaya çıktı

'Bizim Hikaye' dizisinde partner olan Hazal Kaya ile Burak Deniz, sık sık aralarının bozuk olduğu iddialarıyla gündeme geliyordu. Ancak ikilinin dün yaptığı paylaşımlar küslük söylentilerini noktalarken, atışmaları da sosyal medyayı salladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2020 18:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2020 18:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sosyal medyayı sallayan atışma! Küs olmadıkları ortaya çıktı

Geçtiğimiz yıl ekranlara veda eden Bizim Hikaye dizisinin başrol oyuncuları Hazal Kaya ile Burak Deniz'in aralarında problem olduğu iddia edilmişti.

Hatta Kaya'nın düğününden sonra tartışıp küsen ikilinin sette ortak sahneleri dışında bir araya gelmemeye özen gösterdiği öne sürülmüştü.

Tüm bu söylentilerin üzerinden aylar geçtikten sonra iddialara ilk kez cevap veren Hazal Kaya; paylaştığı fotoğrafla hem güldürdü hem de küslük haberlerini yalanladı.

Güzel oyuncu, dizinin yayınlandığı dönemde kendi yüzünü bir uygulamayla erkek yüzü yapan Burak Deniz'in montajlı Whatsapp profili fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.

Bu durumu hikayesinde paylaşan Kaya, "Her rol arkadaşıyla anlaşamıyor haberi çıktığında bunu hatırlayın tamam mı?" dedi.

Burak Deniz de bu paylaşımlara yanıt vermekte gecikmedi. Bu paylaşım sonrası ikili arasında küslük olmadığı da ortaya çıktı.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.