Hava Durumu

Sinandede Ufukspor lige tutunamadı

Bursa Amatör 1. Küme'de mücadele eden Sinandede Ufukspor, hayati önem taşıyan Hürspor maçından 3-3 berabere ayrılarak küme düştü.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2019 16:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2019 16:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sinandede Ufukspor lige tutunamadı

Bursa Amatör 1. Küme'de sezonun son maçında Sinandede Ufukspor ile Hürspor Atıcılar Sahası'nda karşı karşıya geldi. Sinandede Ufukspor için hayati önem taşıyan maç 3-3 berabere biterken, mucizeyi gerçekleştiremedi ve küme düştü. Sinandede Ufukspor Kulübü Başkanı Serkan Efe maç sonunda gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bizim açımızdan kader maça çıktık. Buradan alacağımız galibiyet ile Hacivatspor'un kazanması halinde kümede kalacaktık ama olmadı. Bu sonuçla küme düştük. Yıllar sonra Sinandede Ufukspor küllerinden doğdu. Biz yönetime geldiğimiz ilk sezonda 2. Amatör Küme'de şampiyon oldu. 1. Amatör Küme'de oynama hakkı kazandık. Kulüp olarak maddi anlamda hiç bir gelirimiz yok ve değerli büyüklerimizden kulübümüze istenilen destekleri bir türlü alamadık. Sadece yöneticilerimizin vermiş olduğu destekler ile mücadelemize devam ettik" dedi.

'SAHİPSİZ BIRAKILDIK'

Açıklamalarını sürdüren Başkan Efe, "Asıl beni ve yönetici arkadaşlarımı üzen konu bu kadar sahipsiz bırakmaları idi. Bizim asıl amacımız mahallemizin adını spor alanında başarılar ile duyurmaktı. Pes etmeden çalışıp tekrar 1. Amatör Küme'ye çıkmak istiyoruz. Sahada vermiş oldukları emeklerden dolayı futbolcularımızın ayaklarına sağlık. Son olarak da bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmayan cefakâr taraftarımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.