Hava Durumu

Sinan Akçıl'dan Işın Karaca'ya yanıt

Şarkıcı Işın Karaca, Sinan Akçıl-Burcu Kıratlı çiftinin yaklaşık 40 kişinin katıldığı nikah törenini pandemi nedeniyle eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2021 09:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2021 09:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sinan Akçıl'dan Işın Karaca'ya yanıt

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Aralık 2018'de sürpriz bir şekilde Amsterdam'da evlenmiş, ancak ikili 9 ay sonra boşanmıştı.

2. NİKAH

Ünlü çift, boşanmanın ardından çalkantılı ilişkilerine bir şans daha verdi. Bir dargın bir barışık aşklarına devam eden ikili, yeniden nikah masasına oturdu.

40 KİŞİ GELDİ

Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen nikah töreninde, çiftin şahitliklerini Sibel Can, Hatice Şendil ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy yaptı. Nikah törenine aralarında, Semiraris Pekkan, Berkay-Özlem Ada Şahin, Selin İmer-Mustafa Ceceli çifti gibi ünlü isimlerin bulunduğu yaklaşık 40 kişi katıldı.

Kıratlı ile törene katılanların, Sinan Akçıl'ın 'Tabi Tabi' şarkısı ile eğlendiği anlar sosyal medyada paylaşıldı. Şarkıcı Işın Karaca da pandemi nedeniyle bu görüntüleri eleştirdi. Akçıl'dan ise yanıt gecikmedi.

"KÖTÜ NİYETLİLERE SESLENİYORUM"

Ünlü müzisyen yaptığı açıklamada, "Arkadaşlar tertemiz suyu bulandırmaya çalışanlar olmuş, davetli listemiz 40 kişiyidi. Herkesin HES kodu alındı ve herkesi otelde ağırladık. Buradan ekmek çıkmaz. Kötü niyetli 3-5 kişi size sesleniyorum: Arkanıza yaslanıp şahit olduğunuz romantizmin tadını çıkartın" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.