Hava Durumu

Simitçiler Odası'nda Pınar güven tazeledi

Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Erdal Pınar yeniden başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Simitçiler Odası'nda Pınar güven tazeledi

Yeni yıl ile birlikte esnaf odaları bir bir genel kurullarını gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz günlerde de Bursa Simitçiler ve Unlu Mamül İmalatçıları Odası sandığa gitti. BESOB Binası'ndaki düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula; Birlik Başkanı Arif Tak ve çok sayıda oda başkanı katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan genel kurulda açılış konuşmasını gerçekleştiren başkan Erdal Pınar, dostluk ve kardeşlik havasında seçimlerin tamamlanması temennisinde bulundu. Önemli olanın başkanlık değil, meslek onuru ve esnafın sorunlarına çözüm üretmek olduğunun altını çizen Pınar, 'Bugün burada sandıktan kim çıkarsa çıksın kazanan odamız ve esnafımız olacaktır" dedi.

SON ZARFLAR BELİRLEDİ

Oy kullanma işleminin ardından üyeler tek tek oylarını kullandı ve herkes sandıkların kapanacağı 17.00'yi beklemeye başladı. OY verme işleminin son bulmasının ardından zarfların içinden çıkarılan pusulalar tek tek sayıldı. Son zarflara kadar kafa kafaya giden yarışta, son zarflarda Erdal Pınar arayı açarak üyeleri tarafından bu göreve layık görüldü. Kesin sonuçların açıklanmasının ardından 2 aday birbirine sarılarak tebrik etti. Teşekkür konuşması gerçekleştiren Erdal Pınar, "Küslük kavga bize yakışmaz. Şimdi birlik olma zamanı. Kaldığımız yerden esnafımız için hep birlikte çalışmalıyız. Seçim geride kaldı. Önümüze bakıp esnafımızın sorunlarını çözmek için el birliği ile hareket edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.