Hava Durumu

Sıcacık bir görüntü! Kapı açılınca...

Ankara'da bir halk otobüsü şoförü, üşümemesi için aracına binen köpeği 1,5 saat gezdirdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2020 19:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2020 19:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sıcacık bir görüntü!  Kapı açılınca...

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait halk otobüsünün sürücüsü Taner Özgün, Varsak-Tıp Fakültesi hattında sefer yaparken 100. Yıl durağında yolcu almak için durdu.

Kapılar açılınca soğukta üşüyen golden cinsi köpek, hızla otobüsün içine girdi. Köpeğin soğuktan etkilendiğini fark eden sürücü, hayvanı araçtan indirmeyerek 1,5 saatlik seferini tamamladı.

Özgün, tasması bulunan köpeği sahibine ulaştırılması için Antalya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi personeline teslim etti.

KÖPEK KOLTUKLARIN ARASINDA DOLAŞTI, YOLCULAR DA ONU SEVDİ

Köpeğin otobüste yolculuk yapmasından yolcuların da mutlu olduğunu anlatan Özgün, hayvanın her komutu yerine getirdiğini ve çok sevimli olduğunu söyledi.

Özgün, "Tıp Fakültesi durağında otobüsten indi. Kaybolmaması için tekrar otobüse bindirdik. Onu öyle yapayalnız sokakta bırakmaya vicdanım el vermedi. İnşallah sahibi bir an önce çıkar" dedi.

Köpeğin otobüsteki yolculuğunda renkli görüntüler yaşandı. Belediye tarafından paylaşılan otobüsün güvenlik kamerası kayıtlarında, araca binen köpeğin koltukların arasında dolaştığı ve yolcuların hayvanı sevdiği görülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.