Hava Durumu

Sibirya'dan Bursa'ya uzanan 4 yıl...

Sibirya'da geleneksel yollarla üretilen ve 65 ülkede satılan kozmetik ve gıda ürünlerinin Bursa'da tek satış mağazasının sahiplerinden Şenay Gültan ve Sibel Şengül Çetin, uzun yıllar çalıştıkları özel sektörde ki işlerine son verip bu ürünlerin satışına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2019 07:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2019 07:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Sibirya'dan Bursa'ya  uzanan 4 yıl...

Ali KAMUR

Asıl meslekleri tekstilcilik olan Şenay Gültan ve Sibel Şengül Çetin'in bu serüvene başlamasının ardından geçen 4 yılı geride bırakarak yeni hedeflere yola çıkıyor. Düzenledikleri küçük bir kutlamayla mutluluğunu paylaşan Gültan ve Çetin'in heyecanı davetlilere de yansıdı.

SAĞLIKLI YAŞAM

Geçen dört yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşayan ve insanlara sağlıklı bir yaşam sunmanın gururuyla duygularını paylaşan Gültan, "Biz bile 4. yılımızın bittiğine şaşırıyoruz. Zaman su gibi akıp geçiyor. Yoldaşım ile 4 yıl önce inanarak başladığımız bu işte, inancımızı pekiştirerek devam ediyor yolculuğumuz. Göz açıp kapatıncaya kadar geçti deyip geçsek de, dönüp baktığımızda arkamıza birçok kişiye sunduğumuz sağlık, güzellik, kazanç, bilgi, dostluk, paylaşım, sevgi gibi güzelliklerin haklı gururunu yaşıyoruz. Ekip arkadaşlarımız ile kişilerin yaşam kalitelerini artırıp, sağlık danışmanlığı yaparken kazanç elde etmelerini sağlamak ayrı bir keyif.  İlk gün itibariyle bize inanan, hep yanımızda olan, desteğini bizden esirgemeyen ve o gün de yalnız bırakmayan sevgili dostlar iyi ki varlar" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.