Hava Durumu

Şeyma Subaşı'dan corona virüs itirafı!

İtalyan sevgilisi Guido Senia ile karantinada olan Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Subaşı, son gönderisinde corona virüs ve karantina süreci ile ilgili itirafıyla şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 26.03.2020 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 26.03.2020 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Şeyma Subaşı'dan corona virüs itirafı!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ile sevgilisi Guido Seina, yaklaşık 15 gün önce yurt dışından Türkiye'ye gelmiş ve corona virüs salgını nedeniyle alınan '14 gün karantinada kalma' kuralına uymamıştı.

Bunun üzerine çifte tepki yağmış ve ikili, Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde testten geçirilip '14 gün dışarı çıkmama' şartıyla eve gönderilmişti.

12 gündür evde olan Şeyma Subaşı, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.

Son olarak corona virüs ve karantina süreciyle ilgili açıklama yapan Subaşı, itirafıyla şaşırttı.

"Günaydın arkadaşlar! Bugün karantinadaki 12. günüm... Ve buradan bir kere daha paylaşmak istedim... Lütfen 14 gün tamamlandı diyip kendimizi dışarıya atmayalım."

"İki hafta öncesine kadar bunun ne kadar ciddi olduğunu fark etmeyen bendim biliyorum (bu konuyu bu aksam ya da yarın canlı yayın yaparak detaylı anlatmayı düşünüyorum) ama bana inanın; bunları bütün kalbimle söylüyorum."

"Bizim sağduyulu olmamız ile bu kötü günler sona erecek! Hayat normale döndüğünde kızımla, ailemle, arkadaşlarımla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Size tavsiyem her zaman iyiye odaklanmaya çalışmak."

"Bu süreci en verimli şekilde geçirmeye çalışalım ve hayata karşı farkındalığımız artıralım. Eminim bu kötü günler yakında hükümetimizin başarılı yönetimi ve halkımızın sağduyusu ile sona erecek. Hiçbir seyin sizi düşürmesine izin vermeyin ve inanmaya devam edin."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.