Hava Durumu

Şevval Sam 'Müzeyyen' ile kulakların pasını silecek

Kerki Production ve Solfej Organizasyon'un düzenlediği ve Şevval Sam'ın sahnelediği "Müzeyyen" müzikali 16 Şubat Cuma akşamı Uniq Hall'de izleyicisiyle buluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2018 17:37
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2018 17:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Şevval Sam 'Müzeyyen' ile  kulakların pasını silecek

Türk müziğinin en büyük seslerinden Müzeyyen Senar'ın iz bırakan şarkılarını Şevval Sam'ın yorumladığı ve geçtiğimiz hafta galası gerçekleşen Müzeyyen müzikali 16 Şubat Cuma akşamı 20.30'da seyircisinin karşısına çıkıyor. Galada büyük beğeni toplayan ve dakikalarca ayakta alkışlanan tek kişilik müzikal gösteri, izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak. 84 yıllık sanat hayatına pek çok unutulmaz eser sığdıran değerli sanatçının hayatından önemli kesitlerin müzikle harmanlandığı gösterinin metni önemli edebiyatçılarımızdan Figen Şakacı'nın; rejisi ise müzikal tiyatronun deneyimli yönetmenlerinden Engin Alkan'ın imzasını taşıyor. Müzeyyen projesinde Şevval Sam'a daha önce Müzeyyen Senar ile birlikte çalışmış olan Serdar Kaşıkçılar, İsmail Topyanak, Mustafa Taşpınarlı, Sezgin Sezer ve Fahrettin Yanar eşlik ediyor. Müzikalin müzik direktörlüğünü de Fahrettin Yarkın üstleniyor. Binbir emekle hazırlanan projenin sahne tasarımını Cem Yılmazer, kostüm tasarımını ise Esra Başıbüyük yapıyor. Proje menajerliği Harun Belenoğulları tarafından yürütülecek.

"MÜZEYYEN" BİRÇOK İLDE

SEYİRCİSİNİN KARŞISINA ÇIKACAK

16 Şubat'ta Uniq Hall'de gerçekleşecek gösteriminin ardından, Ankara, Antalya, Bursa ve İzmir'de de sahnelenecek olan "Müzeyyen"in yeni gösterimlerinin biletleri Biletix'de satışa çıktı. Seyirciyi Müzeyyen Senar'ın gözünden kısa bir tarihi gezintiye çıkaran müzikli gösteri kısa sürede yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

16 Şubat İstanbul Uniq Hall

2 Mart Ankara MEB Şura

11 Mart Antalya Kültür Merkezi

19 Mart Bursa Merinos Kültür Merkezi

24 Mart İzmir Adnan Saygun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.