Hava Durumu

Selin Ciğerci Bodrum tatili için özel jet kiraladı

Futbolcu Gökhan Çıra ile evli olan sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, Bodrum'daki yazlık evine gitmek için 17 bin dolara özel jet kiraladı. Ciğerci, "Çok heves ediyordum, corona işin bahanesi oldu." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2020 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2020 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Selin Ciğerci Bodrum tatili için özel jet kiraladı

Selin Ciğerci, corona virüs salgını nedeniyle getirilen kısıtlamalarının kalkmasının ardından eşi Gökhan Çıra ile birlikte tatil yapmak için Bodrum'a gitti.

Ancak Ciğerci, corona virüs korkusu nedeniyle tarifeli uçağa binmek yerine özel jet kiraladı. Ciğerci, 14 kişilik özel jeti kiralamak için 17 bin dolar (116 bin TL) ödedi.

Eşiyle uçaktan pozlarını paylaşan Ciğerci, "Çok heves ediyordum, corona işin bahanesi oldu" dedi.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'ya ait 3 süper lüks otomobil ve bir motosiklet ise bir lojistik firması tarafından tırla Bodrum'a götürüldü.

Bodrum'da özel iskelesi ve havuzu olan, denize sıfır lüks villasına ulaşan Ciğerci, manzarayı da Instagram'dan paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde son model bir Rolls-Royce satın alan Selin Ciğerci, aylık kazancının 600 bin TL olduğunu açıklamıştı.

Daha önce de Lamborghini Huracan marka araçla görüntülenen ünlü fenomen, aracını taksitle aldığını açıklamıştı. Selin Ciğerci, yeni arabasını ise peşin aldığını söyledi.

Geçtiğimiz sene ekim ayında Tuzlaspor'da forma giyen Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, bebek sahibi olmak için harekete geçtiğini duyurmuştu.

Ciğerci süreçle ilgili, "Keşke sizin gibi doğurma özelliğim olsaydı, doğum lekelerim olsaydı da sizlerin gözleri önünde geçirseydim bu süreci. "Benim inşallah ikiz çocuklarım olacak. Fazla dillendirmek istemiyorum. Ama beni sevenler bana dua etsin. Başka bir şey istemiyorum. Ben bu mutluluk duygusunu doğurmadan tadacağım. Doğurmakla anne olunmuyor biliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.