Hava Durumu

Selena Gomez'den hayranlarını şaşırtan itiraf

Dünyaca ünlü şarkıcı Selena Gomez, corona virüs nedeniyle evden çıkmıyor. Karantina günlerinde sosyal medya hesabından canlı yayın yapan Gomez, kendisine bipolar bozukluk teşhisi koyulduğunu açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2020 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2020 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Selena Gomez'den hayranlarını şaşırtan itiraf

Justin Bieber'la yaşadıkları bir dargın bir barışık aşkla uzun süre gündemden düşmeyen ABD'li şarkıcı Selena Gomez, hayranlarını şaşırtan bir itirafta bulundu.

Tüm dünyayı etkileyen corona virüs sebebiyle kendini evinde karantinaya alan Selena Gomez, sosyal medya hesabından şarkıcı Miley Cyrus ile birlikte canlı yayın yaptı.

Yayın sırasında ruh sağlığıyla ilgili konulardan bahseden 27 yaşındaki Gomez, kendisine kısa süre önce bipolar teşhisi koyulduğunu açıkladı.

Gomez bunu duyduğundaki duygularını, "Hem dehşete düştüm hem de rahatladım. Sonunda neden yıllardır depresyon ve anksiyete ile mücadele ettiğimi öğrendim" diye ifade etti.

BİPOLAR BOZUKLUk NEDİR? 

İki uçlu duygu durum bozukluğu olarak da adlandırılan bipolar bozukluk; kişinin sürekli düzensiz depresyon, çöküşler kısaca ani duygu değişim durumları yaşamasıdır. Tüm dünyada 50 kişiden birinde vardır.

Geçtiğimiz günlerde de şimdilerde Hailey Baldwin ile evli eski aşkı Justin Bieber'ın paylaştığı fotoğrafı beğenen ve sonra da beğeniyi geri çeken Gomez, konuyla ilgili sessiz kalmıştı.

Öte yandan güzel şarkıcı, corona virüs nedeniyle Los Angeles'taki Cedars Sinai Hastanesi'ne yüklü miktarda malzeme bağışı yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.