Hava Durumu

"Şehit yakınlarını kapının önüne koyanları biz de koyarız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Mezuniyet Töreni'nde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2019 21:25
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2019 21:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
"Şehit yakınlarını kapının önüne koyanları biz de koyarız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Gabar'da, Cudi'de bu mücadeleyi sürdüren evlatlarımızı şehadete yürüyen evlatlar olarak görüyorum. Terörle mücadelede Irak ve Suriye sınırlarımızda ve ötesinde sürekli operasyonlar yapmak zorunda kaldık. Sınırlarımız içinde ve ötesinde mücadele veren tüm güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum.

Türkiye bölgemizdeki ve dünyadaki pek çok devlet gibi sonradan kurulmuş bir devlet değildir. Bu devlet bir kabile devleti değildir, tarihe mal olmuş bir devlettir. Türk Silahlı Kuvvetleri dünyanın sayılı ordularından biridir.

Masum-terörist ayrımı yapmadan milyonlarca insanı öldürenlere demokrasi havarisi muamelesi yapıyorlar. Ülkemizin güvenlik öncelikleri neyi gerektiriyorsa ona göre davranacağız, S-400 almamız gerekiyorsa onun için alıyoruz. Türkiye vatandaşlarından şehitler verirken, kendi konforlu dünyalarından bize ahkam kesenlerin sözüne göre hareket edecek değiliz.

Hem masadaki hem sahadaki mücadelemizi en küçük bir gevşemeye, en küçük bir rehavete müsaade etmeden, bayrağın sonraki nesillere devredene kadar sürdüreceğiz

Milletin parasını dağa gönderenlere seyirci kalmayacağız. Kim terörle el ele olursa milletin verdiği yetkiyi kullanırız. Belediye başkanlarının görevi halka hizmettir. Şehit yakınlarını kapının önüne koyanları biz de koyarız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.