Hava Durumu

Şehit annesi: İdam istiyorum

15 Temmuz gecesi Marmaris'te darbeci askerler tarafından şehit edilen polis memuru Nedip Cengiz Eker'in annesi Güzel Ekiz duruşma salonunda "Oğlumdan ne istediniz. Adalet istiyorum. İdam istiyorum" diye bağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2017 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2017 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Şehit annesi: İdam istiyorum

15 Temmuz gecesi Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele suiskt düzenleyen darbeci askerler iki polis memurunu şehit etmişti. Şehit polislerden Nedip Cengiz Eker'in annesi Güzel Ekiz duruşma salonuna getirelen darbece askarlara tepki gösterdi. Güzel Ekiz darbeci askerlerin bulunduğu yöne doğru ayağa kalkıp " oğlumdan ne istediniz. Adalet istiyorum. İdam istiyorum' diye bağırdı. Şehit annesinin bu haykırışının ardından duruşma salonunda büyük sessizlik oldu. Daha sonra darbeci askerlerin kimlik tespitlerine başlandı.

AVUKATLAR: SAVUNMAK İSTEMİYORUZ

Birisi firar toplam 37 darbeci asker için Muğla Barosundan avukat atanmıştı. Baro tarafından atanan avukatlar duruşmaya geldiğinde mahkeme heyetine davadan çekildiklerini ve davaya bakmayacaklarını belirttiler. Mahkame heyeti Muğla Barosundan darbeci askerler için yeni avukatlar atanmasını istendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.