Hava Durumu

Savunmaya Kurt geliyor!

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Timsah'ın hedefindeki ismin Stoke City'de kiralık olarak forma giyen Chelsea'li yıldız Kurt Zouma olduğu iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2018 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Savunmaya  Kurt geliyor!

Bursaspor'da Ali Ay'ın tekrar başkan seçilmesinin ardından transfer çalışmalarına başlayan Yeşil-beyazlı yönetim ilk olarka takımın başına tecrübeli çalıştırıcı Samet Aybaba'yı getirmişti. Tecrübeli çalıştırıcının raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Yeşil-beyazlı yönetimin radarına dünyaca ünlü bir futbolcu girdi.

İNGİLİZ BASINI YAZDI

Bursaspor'un bonservisi Chelsea'de olan ve geçen sezon Stoke City'de kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki Kurt Zouma'ya talip olduğu iddia edildi. İngiliz basınından Mirror'da yer alan habere göre, Stoke City'de kiralık olarak 34 maçta görev alan ve bir dönem Galatasaray'ın da gündeminde olan Kurt Zouma'ya Süper Lig'den Bursaspor'un talip olduğu belirtildi.

Haberde, oyuncuyu 1 yıllığına kiralamak isteyen yeşil beyazlıların girişimlere çok yakın bir zamanda başlayacağı belirtildi. Yeşil-beyazlı yönetim Zouma'yı takıma kazandırarak savunma hattını güçlendirmenin hesaplarını yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.