Hava Durumu

Şahinkaya'dan fuar tadında festival

Şahinkaya Koleji'nin geleneksel hale getirmeyi planladığı 'Şahinkaya Üniversite Festivali' ile Merkez Kampüs iki gün boyunca eğitim üssüne döndü.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2017 17:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2017 17:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Şahinkaya'dan fuar tadında festival

06-07 Ekim tarihlerinde düzenlenen dev organizasyon kapsamında Şahinkaya ve Hexagon lise öğrencileri, Arena'daki stant programında 21 seçkin üniversitenin temsilcileri ile bir araya gelerek eğitim ve bursluluk olanaklarıyla ilgili birebir bilgi edinme şansı buldu. Eş zamanlı olarak Büyük Sahne'de düzenlenen seminer programında ise akademisyenlerin birbirinden başarılı sunumlarını dinleyen öğrenciler, üniversite ve hayat yolculuklarında yeni bakış açıları edinmenin ayrıcalığını yaşadılar.

ÜNİVERSİTELER ÖĞRENCİLERLE BİRARADA

Arena'da düzenlenen stant programı çerçevesinde Sabancı, Beykent, Bahçeşehir, Doğuş, Bilgi, İstanbul Aydın, İstanbul Şehir, Okan, İstanbul Gelişim, Antalya AKEV, Uluslararası Kıbrıs, Girne Amerikan, Gedik, Yakın Doğu, İstanbul Ticaret, MEF, Biruni, Kavram Meslek Yüksekokulu, Rumeli ve Yeni Yüzyıl Üniversitesi temsilcileri, öğrencilerle buluştu. Temsilcilerden bölümler, eğitim imkânları ve bursluluk koşulları ile ilgili merak ettikleri bilgileri edinen öğrenciler, üniversite tercihlerini daha net gözden geçirme fırsatı buldular. Antalya AKEV Üniversitesi Öğretim Görevlisi Nilüfer Akman da 'Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Dil' semineriyle öğrencilerde farkındalık oluşturdu. Uludağ Üniversitesi Proje Atölyesi'nin yönetim kurulu üyeleri yaptıkları uluslararası çalışmalar hakkında bilgi verirken, MEF Üniversitesi IDP (Innovation Development Project) Kulübü'nün 'Maker Proje' sunumu ise büyük beğeni topladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.