Hava Durumu

Şahin: Hedefimiz sporcu yetiştirmek

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Mudanya'da İlçe ve Şube Müdürleriyle sürdürülen gençlik ve okul sporları faaliyetleri ile sportif çalışmaları, proje ve etkinlikleri masaya yatırdı. Tesis hamleleriyle ilgili konuşan Şahin, hedeflerinin Bursa'da daha fazla tesis hizmete sokarak, sporcu yetişmesini sağlamak olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2018 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2018 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Şahin: Hedefimiz sporcu yetiştirmek

Bilal KAYAALTI/Elif KUŞ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından artırılarak sürdürülen sportif faaliyetler, gençlik çalışmaları ve projeler Mudanya'da düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. İl Müdürü Süleyman Şahin başkanlığında Jandarma Sosyal Tesislerinde verilen toplantı öncesi yemeğe katılan Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, İlçe ve Şube Müdürleri bir araya gelerek Mudanya ilçesinde yürütülen sportif çalışmalar ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Şahin başkanlığında düzenlenen toplantıda il merkezi ve ilçelerde sürdürülen çalışmalar detaylı bir şekilde değerlendirildi. Gençlerin sporla buluşturulması için yerel yönetimler, taban birlikleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde yürütülen çalışmaların önemine değinen İl Müdürü Şahin, daha fazla gencin sporla buluşturulması ve gençlik faaliyetlerine alınması için yürütülen çalışmaların artırılarak sürdürülmesi gerektiğini söyledi. Sportif çalışmaların yanı sıra okul sporlarıyla ilgili çalışmaların da değerlendirildiği toplantıda daha fazla öğrencinin okul sporları faaliyetlerine katılması için çalışmaların artırılmasını isteyen Şahin, gençlik faaliyetlerinin de kurumlarla işbirliği içerisinde güçlendirilerek sürdürülmesinin önemine değindi. İl Müdürlüğü öncülüğünde sürdürülen tesis yatırımları, projeler ve organizasyonların da masaya yatırıldığı toplantıda söz alan İlçe Müdürleri görüş ve önerilerini sundu.

İLÇE STADLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, Mudanya'da bir araya geldiği İlçe ve Şube Müdürleriyle gerçekleştirdiği toplantıdan sonra Güzelyalı İlçe Stadını ve Göynüklü Futbol Sahasında incelemelerde bulundu. Yetkili müdürlerin eşlik ettiği incelemelerde İl Müdürü Şahin, "Bursa'da tesisleşme hamlesinin tüm hızıyla devam ettiğini vurguladı. Gerek yerel yönetimlerimizle gerek Bakanlığımızla birlikte Güzelyalı İlçe Stadı ve Göynüklü Futbol Sahasının bakımlarını ve gerekli ihtiyaçlarını karşılayıp Mudanyalı vatandaşlarımız ve gençlerimizin hizmetine sunacağız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.