Hava Durumu

Rıza Çalımbay resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor, teknik direktör Rıza Çalımbay'la sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı. İmza töreninde konuşan Çalımbay, "Futbolcuların geçmişi unutup önüne bakması gerekiyor. Artık maçların telafisi yok" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Rıza Çalımbay resmen Trabzonspor'da

Trabzonspor'da Ersun Yanal ile yolların ayırmasından sonra Teknik Direktör Rıza Çalımbayi le sezon sonuna kadar anlaştı. 

KAP AÇIKLAMASI

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Sayın Rıza Çalımbay arasında, profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlüğü konusunda, 2017/2018 futbol sezonu sonuna kadar anlaşma sağlanmıştır" denildi.

Son olarak Antalyaspor'u çalıştıran 54 yaşındaki teknik adam için imza töreni düzenleniyor. 

"TRABZONSPOR'UN BEKLENTLERİNİ BİLİYORUM"

Törende konuşan Çalımbay, "Trabzonspor'un beklentilerini biliyorum. Sıradaki maçlara mükemmel şekilde hazırlanmalıyız. Futbolcuların geçmişi unutup önüne bakması gerekiyor. Artık maçların telafisi yok. Lig koptu gibi bir şey düşünmek doğru değil çünkü önümüzde çok maç var. İşin zor olduğunu biliyoruz ama yanlış anlaşılmasın herhangi bir korkum yok. Her takımı yenecek güçteyiz. Önemli olan birlik beraberlik içinde yer almak" dedi. 

Yardımcıları hakkında da bilgi veren Çalımbay, Servet Çetin'in yardımcıları arasında olacağını açıkladı. 

Başkan Muharrem Usta'nın neden imza törenine katılmadığı sorulan teknik adam, "Başkan Muharrem Usta kendi işleri nedeniyle imza törenine katılamadı" açıklamasını yaptı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.