Hava Durumu

Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş itirafı!

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Atiker Konyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2017 00:16
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2017 00:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Rıdvan Dilmen'den Beşiktaş itirafı!

NTV Spor'un ünlü yorumcusu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'nin sahasında Atiker Konyaspor'u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen, "1-0 öne geçtikten sonra Beşiktaş'a imreniyorsun. Ben Fenerbahçeliyim ama Beşiktaş'ın kurduğu o baskıya hayranım." dedi.

Rıdvan Dilmen'in açıklamaları şöyle:

- Beşiktaş sanki 4-5 gün önce Porto ile deplasmanda maç yapmamış. Maçın başında önde baskı, yüksek tempo ve gol geldi. Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak Beşiktaş'ı kıskanıyorum. Çok yüksek tempoda oynuyorlar. Öyle bir baskı kuruyorlar ki şaşırıyorsunuz.

"Negredo nereye geldiğini şaşırmıştır"

- Caner orta yapmadı, adeta Cenk'in kafasına pas attı. Negredo nereye geldiğini şaşırmıştır. Çünkü Cenk sabah akşam gol atıyor. Başarının arkadaşlığı getirdiği takım başarılı olmaz, arkadaşlığın başarıyı getirdiği takım başarılı olur. Beşiktaş da arkadaşlıkla başarıyı yakalayan bir takım.

"Bizim ligimizde başarı cezasız kalmıyor"

- Antalyaspor'da Rıza Çalımbay ile yollar ayrılmış. Bizim ligimizde başarı cezasız kalmıyor. Geçen sene sonuncu sıradaydılar, Rıza hoca takımı oralardan çıkartıp buralara getirdi.

"Fenerbahçe derbiyi kazanırsa yarışın tam içine girer"

- Gelecek hafta Fenerbahçe derbiyi kazanırsa yarışın tam içine girer. Ancak kaybederse yarışta 2,5 takım kalır. Beşiktaş ve Galatasaray çok ön plana çıkar. Galatasaray da haftaya kritik bir maç oynayacak. Bursaspor karşısında kazanırlarsa çok önemli bir avantaj yakalarlar.

"Pepe NBA oyuncusu gibi"

- Beşiktaş takımı oynayarak form tutacak bir takım. Çünkü kadrodaki oyuncuların büyük bölümü topla oynamayı seven oyuncular. Talisca, Quaresma, Caner, Cenk, Oğuzhan... Pepe NBA oyuncusu gibi. Haftada 3 maç yapmaya alışmış. Beşiktaş da takım olarak buna alışıyor.

"Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi zor olacak"

- Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi zor olacak. Porto hızlı oynayan ama yumuşak bir takımdı. Fenerbahçe ise yavaş oynuyor ama çok daha sert oynuyor. Porto gibi yumuşak değiller.

"Oynanmadan 1-1'i kabul ederdim"

- Fenerbahçe maçı Beşiktaş için en zor maçlardan biri olacak. Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir maç olacak. Ben Beşiktaş'ın yerinde olsam oynanmadan 1-1'i kabul ederdim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.