Hava Durumu

Rahvan Atlar yürek hoplattı

 Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ile Muğla Rahvan At Yarışları ve Yetiştiricileri Spor Kulübü iş birliğinde bu yıl 21'incisi gerçekleştirilen Geleneksel Muğla Menteşe Rahvan At Yarışları, Düğerek Mahallesi'nde yapıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2018 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2018 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Rahvan Atlar yürek hoplattı

Yarışlara, farklı illerden 100'ün üzerinde at katıldı. İkili tay, üçlü tay, dörtlü tay, deste boyu, küçük orta, büyük orta, baş altı ve baş olmak üzere 8 kategoride yapılan yarışlar, büyük heyecana sahne oldu. Yarışlar sonunda kategorilerinde dereceye girenlere kupa verilirken, birincilere para ödülü dağıtıldı. 


Muğla Rahvan At Yarışları ve Yetiştiricileri Spor Kulübü Ali Haluk Çetiner, rahvan at yarışlarının seyirci açısında oldukça ilgi gördüğünü söyledi.

Çetiner, "21'incisini gerçekleştirdiğimiz Rahvan At Yarışları'na farklı illerden 100'ün üzerinde sporcu katıldı. Bu kültürü hep birlikte yaşatmaya çalışıyoruz. Yarışlarımıza destek veren Büyükşehir ve Menteşe Belediyemize teşekkür ediyorum" diyerek bu kültürü yaşatarak gelecek kuşaklara aktarmanın önemine değindi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.