Hava Durumu

Park kavgasında yaşamını yitirenlerin cenazelerini aileleri aldı

Adana'da meydana gelen park kavgasında yaralanan ve kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Adli Tıp Morgunda yapılan otopsilerinin ardından yakınları tarafından alındı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Park kavgasında yaşamını yitirenlerin cenazelerini aileleri aldı

Olay, dün akşam saatlerinde Yüreğir ilçesi Tahsilli Mahallesi'nde meydana geldi. İsa Sancar, yanına aldığı babası Cuma Sancar ile birlikte 01 AAP 051 plakalı pikabını Hasan Aydın'ın evinin ve iş yerinin önüne park etti. Bunun üzerine Aydın ailesi Sancar'dan aracını iş yerinin önüne park etmemesini istedi. Ancak Sancar pazara geldiğini, başka yere park edemeyeceğini söyledi. Bu cevap üzerine iki taraf arasında tartışma başladı.

Çıkan kavga sonucu silahla yaralanan Erkan, Sedat, Hüseyin, Kerem ve Cahit Aydın hastaneye kaldırıldı. Gece saatlerinde hayatını kaybeden Hüseyin Aydın ve Kerem Aydın, yapılan otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edildi. 


Cenazelerin alındığı sırada Aydın ailesinden bazı kişiler ayakta durmakta zorlandı. Cenazeler önce Tahsilli Mahallesi'ndeki evlerine, sonra defnedilmek üzere Buruk Mezarlığı'na götürüldü. 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.