Hava Durumu

Panasonic, 4K ekran serisini tanıtıyor

Panasonic, ISE'de 43 - 86 inç aralığında değişen altı modellik 4K profesyonel ekran serisini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Panasonic, 4K ekran serisini tanıtıyor

Giriş sınıfındaki LCD paneller 350 cd/m2 parlaklık özelliğiyle alışveriş merkezleri, mağazalar, toplantı odaları ve sınıflar için kullanımı idealdir. En büyük iki panel (86/75 inç), ekran eksen dışında görüntülendiğinde renk hassasiyetini ve görüntüyü koruyan, Düzlem İçi Değiştirme teknolojisine sahiptir.
 
Yeni ekran serisi, ekranın fiziksel boyutuna göre ekran alanını büyüten ince derinlik ve şık kenar tasarımıyla 4K görüntü kalitesi sunar.

 
En yeni 4K ve Full HD video içeriğini desteklemek için tüm ekranlarda DRM korumalı içeriğin oynatılmasına yönelik iki HDCP 2.2 uyumlu HDMI terminali bulunur. Bu serideki tüm ekranlar gibi EQ1, VESA uyumlu montaj içerir.
 
Panasonic Pazarlama Müdürü Enrique Robledo: "EQ1 Serisi'nin tasarımında odak noktası ekranların kurulumu, ayarları ve kontrolünü kolaylaştırmaktı." "Her birinde harici kablolar veya bir Set Üstü Kutuya ihtiyaç olmadan 4K ve Full HD içeriği görüntüleyen bir USB medya oynatıcısı bulunur. Yerel bir ağda içerik, LAN üzerinden birden çok görüntüde eşitlenebilir ve ana USB aygıtı kullanılarak güncellenebilir."
 
Bir veya daha çok ekran, Panasonic Çoklu Monitör ve Denetim Yazılımı kullanılarak izlenebilir ve kontrol edilebilir. Bu ücretsiz yazılım, ağlı ekranlar için temel kontrol özelliklerine, Erken Uyarı Yazılımı kullanılarak işlevini genişletme kapasitesine sahiptir ve okullar, perakende mağazalar ve ofisler için idealdir.
 
 
Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU) hakkında
 
Panasonic Systems Communications Company Europe (PSCEU) dünyanın öncü teknolojileriyle profesyonellerin çalışma hayatlarını geliştirmeyi ve kurumların verim ve performanslarını yükseltmelerine destek olmayı hedeflemektedir. PSCEU kurumların görüntü, ses ve metinsel verilerden oluşan her tür bilgiyi elde etmelerine, işlemelerine ve iletişimlerini sağlamalarına destek olmaktadır. PSCEU, yaklaşık 350 çalışanı, teknik tasarım deneyimi, küresel proje yönetim becerisi ve Avrupa çağındaki geniş iş ortağı ağıyla faaliyet gösterdiği pazarlarda benzersiz imkânlar sunmaktadır.
 
PSCEU altı ürün kategorisinden meydana gelmektedir:

Uzaktan kamera çözümleri, anahtarlayıcılar, stüdyo kamera çözümleri ve ENG P2 alanlarında kullanıcılara akıcı çalışma ve mükemmel maliyet performansı sağlamak için yüksek kaliteli ürünler ve çözümler sunan Yayın &ProAV ürünleri. Profesyonel dijital video kameraların VariCam serisi, sinema, televizyon, belgesel ve canlı olay çekimlerini onları ideal bir çözüm haline getiren gerçek 4K ve Yüksek Dinamik Aralık (HDR) kapasitesine sahiptir.

Profesyonel tarayıcılar, çok işlevli yazıcılar, telefon sistemleri ve SIP terminal cihazlarından oluşan İletişim Çözümleri.

Mobil çalışanların üretkenliğini artıran Toughbook dayanıklı dizüstü bilgisayarlar, Toughpad kurumsal tabletler ve elektronik satış noktası (EPOS) sistemlerinden oluşan Bilgisayar Ürün Çözümleri. Panasonic, 2016 yılında dayanıklı ve uzun ömürlü dizüstü bilgisayar satışlarında Panasonic Toughbook ile %67 gelir payı, dayanıklı kurumsal tablet satışlarında Panasonic Toughpad ile %56 gelir payı elde ederek Avrupa çapında pazar lideri olmuştur (VDC Research, Mart 2017).

Kullanıcılarına tıp, canlı bilimi, ProAV ya da endüstri uygulamaları sunanEndüstriyel Tıbbi Vizyon. Ürün portföyü, tamamlanmış ve OEM mikro kamera çözümleri sunar. Son kullanıcılar, sistem entregratörleri ve dağıtıcılar geniş ürün çözümleri ve bileşen vizyon teknolojisine sahiptir.

Video gözetim kameraları ve kaydediciler, video interkom sistemleri ve davetsiz misafir alarmları sistemlerinden oluşan Güvenlik Çözümleri.

Projeksiyon cihazları ve profesyonel görüntüleyicilerden oluşan Görsel Sistem Çözümleri. En geniş Görsel ürün çeşitliliğini sunan Panasonic, Avrupa projeksiyon cihazları pazarında %37,2'lik pazar payıyla lider konumdadır. (Futuresource >5klm (Nisan 2015-Mart 2016 4k ve dijital kamera hariç)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.