Hava Durumu

Özer olmadan olmuyor!

Bursaspor'da İrfan Buz'un göreve gelmesinden sonra ilk üç hafta galibiyetler gelmiş ve ikinci kaptan Özer Hurmacı'nın bu maçlardaki performansı öne çıkmıştı. Sakatlığı nedeniyle Menemen maçına çıkamayan Özer'in yokluğunda Timsah evinde altın değerinde iki puan kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 07:30
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 07:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Özer olmadan olmuyor!

Ali AKAT

Yeşil beyazlılar Teknik Direktör İrfan Buz'un yönetiminde art arda Adanaspor, Giresunspor ve Altınordu mücadelelerini aynı skorla 1-0 kazanmış ve Süper Lig'e doğrudan çıkma yolunda önemli avantaj elde etmişti. Buz döneminde takımın kaptanı Selçuk Şahin'in forma giyememesi nedeniyle maçlara kaptan olarak çıkan Özer hurmacı üç karşılaşmada da önemli rol oynamış ve Giresunspor mücadelesinde ise fileleri havalandırmayı başarmıştı. 33. Haftadaki Menemenspor mücadelesinde

Sakatlığı nedeniyle oynayamanay kaptanın yokluğunda Bursaspor sahasında altın değerinde puanlar kaybederek ilk iki şansını mucizelere bırakmış oldu.

SELEZNOV'UN DÖNÜŞÜ YETMEDİ

Bursaspor'da, İrfan Buz sonrası kadrodan uzak kalan Yevgen Seleznov uzun bir aranın ardından ilk 11'de forma giyerek Menemenspor'a, 24 ve 40. dakikalarda attığı penaltı golleriyle takımına katkıda bulundu ancak bu goller galibiyete yetmedi.  

İRFAN BUZ, HATAY'DA KULÜBEDE OLAMAYACAK

Menemenspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Bursaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, cezalı duruma düşerek cumartesi günü oynanacak Hatayspor deplasmanında takımının başında sahada yer alamayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.