Hava Durumu

Otizmli bir çocuk ve bir anne: 'Fanus' çıktı

Erzurumlu yazar Fatih Eroğlu'nun kaleme aldığı Fanus adlı kitap, otizmli çocuğu olan bir annenin hayata karşı dik duruşunu anlatıyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2018 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2018 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Otizmli bir çocuk ve bir anne: 'Fanus' çıktı

Otizmli çocuğu olanların çok iyi bildiği zorluklar var. Büyük fedakarlıklar isteyen bu zorluklarla baş etmek oldukça özveri istiyor. Yazar Fatih Eroğlu'da bu zorlukların herkesin farkına varması için 'Fanus' kitabını yazdı. 
Eserin otizmli çocuğu olan bir annenin hayata karşı dik duruşunu anlattığını belirten yazar Eroğlu, "Gecenin karanlığında gizemli kalmış sessiz haykırışları gün ışığına çıkararak otizme farkındalık oluşturulmak için yazılmıştır. Bu bağlamda hem ailelere tercüman olmak hem de otizmli çocukların toplumun bir bireyi olduğu hassasiyetini artırma amacı güdülmüştür. Otizm ve engelliler federasyonu OTEF Başkanı Prof. Dr. Mustafa Usta, Yönetim Kurulu Üyesi Besnik Türkeşi, İstanbul Maltepe Engelliler Kent Konseyi Başkanı Tülay Düztaş ve En önemlisi Erzurum Valimiz sayın Seyfettin Azizoğlu manevi desteklerini verdiler. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.