Hava Durumu

'Örnek işyeri' sertifakasına layık görüldüler!

Nilüfer Belediyesi'nin yaptığı denetimler sonucu Akanlar Unlu Mamûlleri'nin Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Çatal Fırın Şubesi, "örnek işyeri sertifikası" almaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2018 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2018 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
'Örnek işyeri' sertifakasına layık görüldüler!

Nilüfer Belediyesi, 2003 yılından bu yana işletmelere 'örnek işyeri sertifikası' vermeye devam ediyor. Son olarak Cumhuriyet Mahallesi'nde hizmet veren Akanlar Unlu Mamûller'in Çatal Fırın Şubesi, hijyen ve kaliteye verdiği önemle "örnek işyeri sertifikası"na layık görüldü. Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü'nün denetimleri sonucunda belge almaya hak kazanan işletmeye sertifikayı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile Nilüfer Belediyesi Ruhsat ve Denetim İşleri Müdürü Abdullah Koç'un da hazır bulunduğu belge töreninde, işletmeci Ergün Aksoy'u kutlayan Başkan Mustafa Bozbey, 'örnek işyeri sertifikası' ve flamasını işletmeye taktı. 


Nilüfer'deki 'örnek işyeri sertifikası' alan işletmelerin sayısının artmasının mutluluk verici olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, "Hijyen ve kaliteli üretim yapan Çatal Fırın işletmemizin yetkililerini kutluyorum. Çatal Fırın Bursa'da köklü bir işletme. Nilüfer'de yeni tesisiyle hizmet veriyorlar. Bu belgeyi almanın kriterleri var ve hak edenlere veriliyor. Bu belgeyi alan işletmelerden vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirler. Örneklerinin çoğalmasını diliyorum" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.