Hava Durumu

Ordu'da "Bir Kitap Da Sen Anlat" yarışması

Ordu'nun Fatsa ilçesinde Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği ve ilçedeki tüm ilkokulların katıldığı "Bir Kitap Da Sen Anlat" yarışması yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2017 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2017 13:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Ordu'da "Bir Kitap Da Sen Anlat" yarışması

Öğrencilerin, Türkçe dil seviyesini görmesini sağlamanın amaçlandığı yarışmada öğrenciler özenle okuduğu kitapları jüri karşısında en iyi şekilde anlatmak için yarıştılar. Bir diğer hedefin ise kendine güven duygusunu geliştirmek, Türkçeyi doğru kullanma şuurunu kazandırmak, hitabet gücünü geliştirmek ve okulunu temsil etme sorumluğunu geliştirmek amacı doğrultusunda düzenlenen "Bir Kitap Da Sen Anlat" yarışması, Fatsa Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirildi.


"Bir Kitap Da Sen Anlat" yarışmasında öğrenciler büyük bir özgüvenle sahneye çıkarak hitabet hünerlerini sergilediler. Yarışmalarda Jüri'den 95 puan alarak Fatsa Merkez Ortaokulu öğrencilerinden Aysel Ada Topur birinci oldu.


Yarışmada dereceye giren öğrencisi Aysel Ada Topur'u ödüllendiren Fatsa Merkez Ortaokulu Müdürü Şinasi Karataş, "Öğrencimiz gerçekten yarışmada iyi performans sergiledi ve okulumuza birinciliği getirdi. Kendisini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.