Hava Durumu

Onur Saylak Babil dizisi kadrosunda

İkinci sezon için hazırlıklara başlayan Babil dizisi, iddialı yeni bölümleriyle seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Halit Ergenç, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta ve Nur Fettahoğlu'nun rol aldığı dizinin kadrosuna Onur Saylak da dahil oldu. Dizinin okuma provasından ilk kareler paylaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2020 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2020 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Onur Saylak Babil dizisi kadrosunda

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı, Babil dizisinin kadrosuna ünlü oyuncu Onur Saylak katıldı. Senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel'in kaleme aldığı Babil,  iddialı yeni bölümleriyle Star TV'de seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

Halit Ergenç'in idealist bir ekonomi profesörü olan İrfan karakteriyle izleyici karşısına çıktığı dizide başarılı oyuncular, Aslı Enver, Birce Akalay, Mesut Akusta, Nur Fettahoğlu ve Onur Saylak başrolleri paylaşıyor.

ONUR SAYLAK BABİL'DE

Başarılı oyuncu Onur Saylak, Babil'in yeni sezonuna 'Egemen' karakteriyle dahil oldu. Halit Ergenç ve Onur Saylak ikilisinin Babil'deki performansları da şimdiden merak konusu.

OKUMA PROVASINDA BULUŞTULAR

İkinci sezon öncesi hazırlıklara başlayan Babil oyuncularından Halit Ergenç, Onur Saylak ve 'Deniz' karakteriyle izleyenlerin gönlüne taht kuran Beren Kasımoğlulları, bir araya gelerek okuma provası yaptı.

HER ŞEYİN SIRRI EVLAT

İdealist bir ekonomi profesörüyken, oğlunun tedavisi için benimsediği tüm değerlere karşı tehlikelerle dolu bir yola çıkan İrfan'ın, Egemen'le kurduğu Babil şirketi gitgide büyür. Bu sayede İrfan, çocuğunun tedavi masraflarını da karşılamaya başlar. Ancak yol, burada bitmemiştir. Şimdi sırada; hem Süleyman'la hesaplaşma hem de Egemen, Eda ve İrfan arasındaki büyük sır var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.