Hava Durumu

Öner: 'Galatasaray ligin en iyi ekiplerinden'

Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor Antrenörü Gökhan Öner, ligin ilk maçında deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray maçının zorlu geçiceğini belirti.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2018 13:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2018 13:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Öner: 'Galatasaray ligin en iyi ekiplerinden'

İnegöl Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'ndaki antrenman öncesi açıklama yapan Gökhan Öner, "Evvela ligdeki bütün takımlara başarılar diliyorum. Tabiî ki sakatlık olmadan güzel mücadele edilen bir sezon olsun. Bu sezonun bütün takımlar adına zor geçeceğini biliyorum. Biz mümkün olduğunca 60 gün zarfında hazır olmaya çalıştık. Turnuvalar oynadık, maçlar oynadık. Bazen istediğim gibi oynadık, bazen kötü oynadık. Şu anda tek eksiğimiz yabancı oyuncumuz Cacic'in sakatlığı. O da ameliyatını olduktan sonra hazırlıklara yavaş yavaş bizimle birlikte başlayacak."ded,

 Ligin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacakları Galatasaray'ın  ligin en iddialı ekiplerinden biri olduğunu altını çizen Öner sözlerini şöyle sürdürdü, " Yıllardır zaten erkek voleybolunda bir şekilde iddiasını korudu. Geçen sene de zaten ilk 4'e girmeyi başaran bir ekip. Hem alt yapısından yetiştirdiği oyuncularla hem de aldığı dışarıdan takviyelerle güçlü bir kadro kurmaya çalışıyor. Galatasaray, Halkbank bizim için fark etmiyor. Bizim için en önemli şey lige iyi bir oyunla başlamak. Sonuçta Galatasaray deplasmanı zor bir deplasman, lakin iyi bir oyun oynamayı hedefliyoruz. Ondan sonra artık puan mı puanlar mı? ne elde edebiliyoruz ona bakacağız" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.