Hava Durumu

Öldürülen bar sahibi ile ilgili şok eden detay!

Bodrum'da yanındaki şarkıcı Hacer Tülü ile birlikte öldürülen mekan sahibi Mehmet Ali Sürensoy ilgili şoke eden detay ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2018 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Öldürülen bar sahibi ile ilgili şok eden detay!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanı sahibine kurulan pusuda 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayda ünlü isimlerle çalışan genç şarkıcı Hacer Tülü ile eğlence mekanı sahibi Mehmet Ali Sürensoy hayatını kaybetti.

Yanındaki şarkıcı Hacer Tülü ile birlikte öldürülen işadamının üzerinden çıkan kimliğin kendisine ait olmadığı belirlendi.  'Mehmet Ali Sürensoy'un öldürülen işadamının kardeşi olduğu ortaya çıktı. Öldürülen işadamının asıl kimliğimin A.E.S olduğunu değerlendiren polis kimlik tespiti için parmak izi örneklerini Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Soruşturma genişletilerek devam ettiriliyor. Olayda yaralananların durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Öte yandan olaya karıştığı öne sürülen 4 şüphelinin Manisa'da yakalandığı öğrenildi.

Gümbet Mahallesi'ndeki gece kulübüne kimlikleri henüz öğrenilemeyen  kişi veya kişilerce silahla ateş açılmış, saldırıda, Servet Kolluoğlu, Cesur  Altunsöz, Kaan Mutlugüleş, Onur Sarı, Mehmet Ali Sürensöy ile Hacer Tülü  yaralanmıştı. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Sürensöy ile Tülü,  müdahaleye rağmen hayatını kaybetmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.