Hava Durumu

Okan'a nazar değmesin

Samet Aybaba'nın elinden tuttuğu genç kaleci Okan Koçuk, performansıyla yeşil beyazlı camianın güvenini kazandı, gelecek için umut verdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2018 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2018 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Okan'a nazar değmesin

BİLAL KAYAALTI

Harun Tekin'in  üç hafta önce Fenerhabçe'ye transfer olmasının ardından Bursaspor'un bir numarası olan Okan Koçuk, kendisine güvenenleri mahcup etmedi, gösterdiği performansla yeşil beyazlı taraftarların güvenini kazandı.  Timsah'ın geçtiğimiz hafta sahasında golsüz berabere kaldığı Medipol Başakşehir karşılaşmasında kalesini gole kapatan  23 yaşındaki eldiven, başarılı kurtarışlara imza atarken, ikinci yarıda da Emmanuel Adebayor'un penaltısında iyi yer tutup çıkarması takımını mağlubiyetten kurtardı, deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak olan takımına moral aşıladı.

BAŞARILI KURTARIŞLAR YAPTI

2018-2019 sezonunda ilk kez İstanbul takımı Beşiktaş karşısında formasını sırtına geçiren ve Çaykur Rizespor ile Medipol Başakşehir maçlarında da kalede yer alan genç file bekçisi istikrarıyla camiaya güven de aşılıyor. Bu maçlarda kalesine 10 şut isabet eden Okan Kocuk, bunların 8'inde başarılı kurtarışlar yaparken kalesinde ise sadece 2 gol gördü. Meşin yuvarlağı oyuna eliyle sokan ve soğukkanlılığı ile Bursaspor camiasını kendisine hayran bırakan Koçuk, Aybaba'nın kendisine verdiği şansı en iyi şekilde değerlendirerek, Vakıfköy'ün önemini bir kez daha ortaya koyuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.