Hava Durumu

Öğretmenden anlamlı kampanya

Diyarbakır'ın Kulp ilçesi Aygün köyü Sarıçoban İlköğretim Okulu'nda görev yapan beden eğitimi öğretmeni Furkan Işıldak başlattığı kampanyayla üşüyen öğrenciler için giysi ve ayakkabı temin etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2016 13:57
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2016 13:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Öğretmenden anlamlı kampanya

Diyarbakır'ın Aygün köyü Sarıçoban İlköğretim Okulu'nda 2 yıldır görev yapan Tekirdağlı Beden Eğitimi Öğretmeni Furkan Işıldak, giyecek ihtiyacı duyan ve soğuk havada üşüyen öğrencileri için kampanya başlattı. Üniversite döneminde okul okuduğu arkadaşlarıyla iletişime geçen Işıldak'ın yardım talebi arkadaşları tarafında olumlu karşılandı. Arkadaşları Sarıçoban'da eğitimini sürdüren 50 öğrenciye kışlık giyecek yardımında bulundu.
Işıldak ,"Köylerimizdeki öğrencilerinin sosyo ekonomik durumları düşük seviyede. Özellikle kışın çocukların üstünde kışlık mont ve ayakkabı yoktu. Soğuk havada birçok öğrencinin ayağında lastik ayakkabı vardı. O ayakkabılar ince olduğu için çocukların ayağı üşüyordu. Bu soruna nasıl bir çözüm getirebiliriz diye düşündük, Çocuklarımız üşümesin diye, üniversite dönemimdeki arkadaşlarımı aradım kışlık ayakkabı, eldiven mont talebinde bulunduk. Bizi kırmayıp 50 öğrenciye kışlık ayakkabı, mont eldiven ve benzeri gibi kışlık giyecekleri gönderdiler" dedi. 
Üniversite arkadaşlarının yardımıyla gelen malzemeleri öğrencilerine dağıttıklarını ifade eden Işıldak, öğrenciler sevindiği için çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.