Hava Durumu

Öğrencilere atkı bere ve kırtasiye malzemeleri yardımı

Ankara Nene Hatun Yurt Müdürlüğü öğrencileri, Kardeş Okul Projesi kapsamında Adıyaman'ın Samsat ilçesi Doğanca İlkokulunda ki öğrenciler için atkı bere ve kırtasiye malzemeleri yardımında bulundular. 

Haber Giriş Tarihi: 18.12.2016 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 18.12.2016 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Öğrencilere atkı bere ve kırtasiye malzemeleri yardımı

Ankara Nene Hatun Yurt Müdürlüğü öğrencileri tarafından hazırlanan yardım malzemeleri dağıtılmak üzere Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu yöneticilerine ve öğrencilere teslim edildi.
Hazırlanan yardım malzemelerini teslim alan Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu yöneticileri ve öğrencileri Doğanca İlkokuluna gelerek öğrencilerle bir araya gelip yardım malzemelerini tek tek dağıttı.
İlkokul öğrencileri yardımı yapan ve katkıda bulunan herkese teşekkür ettiklerini belirterek, "Buraya gelen ve bize bu yardımı yapan herkese çok teşekkür ederiz. Çok güzel hediyeler verdiler bizlere.
İnşallah bizde büyüyüp meslek sahibi olunca onlar gibi okuyan öğrencilere yardım edeceğiz" ifadelerini kullandılar.
Yardımlardan dolayı Ankara Nene Hatun Yurt Müdürlüğü yöneticileri ve öğrencilerine canı gönülden teşekkür ettiğini vurgulayan Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Sami Köroğlu, "Çok anlam dolu bir etkinlik gerçekleştirdiler. Sevgiye giden yolun paylaşmaktan geçtiğine inanıyoruz. Çocukların mutluluğunu, sevincini paylaşmak ile aradaki sevgi bağının güçleneceğine inanıyorum. Kardeş okul projesinin daha da kuvvetlenerek Türkiye'de ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşması için Adıyaman KYK olarak elimizden geleni yapacağımıza inanıyorum" dedi
Yapılan yardım dağıtımı sonrası Adıyaman Kredi Yurtlar Kurumu öğrencileri Samsat'ta bulunan Polis merkezini ziyaret ederek, çiçek takdim ettiler.
Polis memurlarıyla bir araya gelerek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan öğrenciler, "Bu zor şartlar altında görev yapan güvenlik güçlerimizin Allah yardımcısı olsun. Vatanını kurtarmak için canlarını siper ediyorlar unutmayın sizler bizim için canlarınızı siper ediyorsunuz hakkınız ödenmez ve sizlerde yalnız değilsiniz hepimiz sizlere minnettarız" şeklinde konuştular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.