Hava Durumu

Öğrenciler devletin sıcak eliyle ısınacak

İçişleri Bakanlığı tarafından Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Mardin'in Derik İlçe Belediye Başkanlığı'na görevlendirilen Kaymakam Hakan Kafkas, polis ve askerler ile birlikte öğrencilerin kış aylarında üşümemesi için kışlık giyim yardımında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.11.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.11.2017 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Öğrenciler devletin sıcak eliyle ısınacak

Toplamda 17 bin 500 öğrenciye yapılacak giyim yardımları için Derik Kaymakamı Hakan Kafkas ve beraberindeki asker ile polisler öğrencilerle keyifli sohbet ederek devletin sıcak ve şefkatli yüzünü gösterdi. 
Derik ilçesinde bulunan 114 okuldaki 17 bin 500 ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine verilecek kışlık mont, bot, ayakkabı ve çorap dağıtımına başlandı. Derik Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hakan Kafkas beraberinde Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Seçkin Karadağ, Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Cinli, ilçenin tek kadın askeri olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Yasemin Serban, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez ile birlikte bugün Dağ Mahallesi'nde bulunan Atatürk ilk ve ortaokulunda 433 öğrenci ile bir araya gelerek giyim yardımında bulundu. 

Öğrenciler devletin uzattığı sıcak ele teşekkür etti
Ortaokul 5'inci sınıf öğrencilerinden Abdullah Ali Erol, "Ben çok sevinçliyim, polis ağabeylerime ve ablalarıma çok teşekkür ediyorum. Bize mont, bot ve çorap verdiler" dedi. 
Kışlık giyimlerini alan 6'ıncı sınıf öğrencilerden Hayrunissa Karaşin, kendilerini unutmayarak yardım eden devlet yetkililerine teşekkür ettiğini söyledi. Devran Gökalp isimli öğretmen ise, asker ve polislerin gelerek okullarında böyle bir yardım yapmasından dolayı sevindiklerini dile getirdi. Gökalp, "Öğrencilerimizi sevindirdikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Öğrencilerimize böyle güzel yardımlar yapılması çok sevindirici. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.