Hava Durumu

Nilüfer rahat kazandı

karşı karşıya geldiği Aydın Büyükşehir Belediyespor'u set vermeden geçerek ligde 10. galibiyetini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2019 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2019 10:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Nilüfer rahat kazandı

Vestel Venüs Sultanlar Ligi'nde mücadele eden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Aydın Büyükşehir Belediyespor'u evinde  ağırladı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda file önünde üstünlüğünü ele geçiren Nilüfer Belediyespor  ilk seti 25-18 kazandı. İkinci sette de rakibinin, oyuna ortak olmasına müsaade etmeyen  Nilüferli voleybolcular, bu seti de 25-18 kazandı. Üçüncü seti de Nilüfer Belediyespor, 25-20 alarak, maçı da 3-0 kazandı.  Ligde 10. galibiyetini alan Nilüfer'in sultanları puanını da 26.460'a çıkardı.

Nilüfer'in Sultanları 23 Şubat 2019 Cumartesi günü ligin güçlü takımlarından Fenerbahçe'yi Cengiz Göllü Spor Salonu'nda ağırlayacak.

PİLOT TAKIM ŞAMPİYON

Nilüfer Belediyespor, yıldız ve genç takımında oynayan oyuncuların gelişimi için yer aldığı  Büyük Kadınlar Voleybol Bölgesel Ligi'nde de 3 maçı da kazanarak namağlup olarak şampiyon oldu ve  Kadınlar 2. Ligi'ne yükseldi.  Kütahya Dumlupınar Spor Salonu'nda  oynanan maçlarda Nilüferli genç voleybolcular Kardemir Karabükspor ile Eskişehir DSİ Bent Spor'u 3-0,  Bandırmaspor'u da 3-1 yenmeyi başardılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.