Hava Durumu

Muslera'dan Arabistan açıklaması

Galatasaray forması giyen Uruguay'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera, Dünya Kupası'nda karşılaşacakları Suudi Arabistan maçı öncesinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2018 19:00
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2018 19:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Muslera'dan Arabistan açıklaması

Dünya Kupası A Grubu'nda Suudi Arabistan ile karşılaşacak olan Uruguay'ın kalecisi Fernando Muslera, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

''BÜYÜK BİR GURUR KAYNAĞI''

Uzun yıllardır Galatasaray forması giyen Muslera, grupta oynayacakları ikinci maç öncesinde "Arabistan bize karşı her şeyini sahaya koyacak, ilk maçta yara aldılar ancak biz hazırız. Benim açımdan da soyadımın Uruguay tarihinde yer alması ailem için büyük bir gurur kaynağı" sözlerini kullandı.

''KİMSE KOLAY KAZANAMADI''

Dünya Kupası'nda kolay maç olmadığını belirten Fernando Muslera, "Dünya Kupası'nda hiçbir ülke kolay kazanmadı. Suudi Arabistan maçına büyük önem veriyoruz. Diğer Güney Amerika takımlarının aldıkları sonuçları da görüyoruz. Arabistan ilk maçta yara aldı ve bizi yenmek isteyecekler" dedi.

''İYİ Kİ URUGUAYLI''

Takımın yıldız forveti Edinson Cavani'den de övgüyle bahseden Muslera, ''Cavani harika bir futbolcu. Onun Uruguaylı olması nedeniyle çok mutluyum. Belki de dünyadaki en harika insan grubuyuz.'' şeklinde konuştu.

Uruguay, Dünya Kupası A Grubu'nda ilk oynadıkları maçta Mısır'ı 90+1. dakikada attıkları golle 1-0 mağlup etmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.