Hava Durumu

MÜSİAD'dan Salman'a ziyaret

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2017 17:07
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2017 17:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
MÜSİAD'dan Salman'a ziyaret

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar ve kolaylıklar diledi. Ziyarette konuşan ve bu buluşmadan memnuniyet duyduğunu belirten İl Başkanı Salman, sorunların birlikte hareket edilerek daha kolay ve hızlı bir şekilde çözüleceğini söyledi. Salman, "Bursa'nın ve Bursalının sorunlarına hep birlikte kafa yormalıyız" dedi.

 ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI

MÜSİAD Bursa Şubesi'nin, kurulduğu ilk günden beri faaliyetleriyle şehre, sanayiciye ve işadamlarına katkı sağladığını hatırlatan Bursa Şubesi Başkanı Gürses ise, MÜSİAD Bursa Şubesi'nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. MÜSİAD Bursa Şubesi Sektör Kurulları'nın, düzenlediği programlarla, ülke gündemindeki konuların yerelde de konuşulmasına katkı sağladığını ve bu toplantılar vesilesiyle şehrin potansiyelinin ortaya konulması noktasında önemli bir vazife üstlendiğini hatırlatan Gürses, bugüne kadar kurulların gerçekleştirdiği toplantılarda tekstilden savunma sanayisine kadar birçok konunun konuşulduğunu dile getirdi. Gürses, MÜSİAD Bursa Şubesi olarak, dernek merkezinde MÜSİAD üyesi işadamlarının katılımıyla gerçekleştirilecek bir istişare toplantısında, AK Parti Bursa İl Başkanlığı Yürütme Kurulu'nu misafir etmek istediklerini sözlerine ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.