Hava Durumu

MÜSİAD'dan BEKSİAD'a hayırlı olsun ziyareti

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ile beraberindeki işadamları, BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ve dernek yönetimindeki işadamlarıyla biraraya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2020 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2020 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
MÜSİAD'dan BEKSİAD'a hayırlı olsun ziyareti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetimi, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul neticesinde Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) yeniden başkanlık görevine seçilen Ömer Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

"HER ŞEYDEN ÖNCE BİZ DOSTUZ"

BEKSİAD dernek merkezindeki ziyarette konuşan ve MÜSİAD heyetini ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirten BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, "BEKSİAD'ımızın kurucu başkanını Nihat ağabeyimizi ve değerli MÜSİAD'lı işadamlarımızı derneğimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Şuan bulunduğumuz Vişne Ticaret Bölgesi'nde binlerle ifade edilen imalatçı var bu sektörden. Rakip olmaktan ziyade biz dostuz, arkadaşız. 18 yılı geride bırakan bir derneğiz. Ağabeylerimizin, büyüklerimizin, arkadaşlarımızın gayretleriyle bugüne geldi BEKSİAD. Biz de 2 yıldır görevdeyiz. Sektörel bir dernek olduğumuz için sektöre yönelik pek çok faaliyetimiz var, hepsini yakından biliyorsunuzdur. Bunların başında UR-GE çalışmaları geliyor. Yeni dönemde inşallah daha farklı projelerle adımızı daha gür şekilde duyuracağız" dedi.

"BU GURUR HEPİMİZİN"

Ömer Yıldız, konuşmasının devamında önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi hedefledikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

Ömer Yıldız ve ekibine yeni dönemde başarılar dileyen MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ise BEKSİAD'ın içinden gelen birisi olduğunu, derneğin bugünlere ulaşmasında az çok katkısı bulunduğu ve BEKSİAD'ın ve Vişne Ticaret Bölgesi isimlerini Türkiye'de ve dünyada bilinir hale gelmesinin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Alpay, "Bu gurur hepimizin; Yıldırım'ın, Bursa'nın ve de Türkiye'nin gururu. Derneğimizin ve bölgemizin bu noktaya ulaşmasında bir nebze de olsa katkım olduysa ne mutlu bana, ne mutlu bize. MÜSİAD ve BEKSİAD kardeş derneklerdir diyebiliriz. MÜSİAD'da aramızda olup, şehirdeki çeşitli STK'larda farklı görevlerde bulunan arkadaşlarımız var. Bu bizim zenginliğimiz. BEKSİAD'ımız da o derneklerden bir tanesi. Başkanımız Ömer Yıldız, bizim arkadaşımız, dostumuz. Önceki dönem başkanlarımız şuan yönetim kurulumuzda yer alıyor. İrtibat fayda getirir ve getirmiştir de. Biz bu irtibatımızı bu dönemde de gelecek yıllarda da sürdüreceğiz" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.