Hava Durumu

Milyonlar merakla bekliyordu! Görücüye çıktı

Yeni iPhone'lar bu akşam görücüye çıktı. Bu akşam gerçekleştirilecek etkinlikte Aplee'ın 3 farklı iPhone'u dünyaya duyuruluyor. Steve Jobs Theatre'da 3 yeni iPhone ile meraklılarının karşısına geçen firma, tanıtımı saat 20:00'da başladı. Apple'ın CEO'su Tim Cook ilk açıklamasında, daha etkilyeyici bir dünya yaratmak istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2018 21:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2018 21:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Milyonlar merakla  bekliyordu! Görücüye çıktı

Dünyada milyonlarca insanın Apple Watch kullandığını söyleyen Tim Cook, "Sağlık Apple Watch'un en çok odaklandığı nokta. Bileğinizden kalp atışınızı takip ediyor. Apple Watch sağlığını koruyan akıllı bir gardiyan." dedi.

Apple Watch'un yeni serisinin ismi resmi olarak 'Series 4' oldu.  Yüzde 35'e kadar büyüttük ekranı saatin 44 milimetre incelikten 40 milimetreye indirildiğini belirten Cook, "Saat için ateş ve su arka planları eklendi. Saat uyarıları için yüzde 50 daha fazla ses veriyor. 'Series 4' bir insanın düştüğünü tespit edebilecek. Böylece düşüşün nasıl olduğuna ilişkin veriler toplayacak. Acil servise çağrı  otomatik olarak gönderebilecek." dedi.

Cook, saatin gümüş, altın ve uzay grisi renklerinde olacağını belirtti.

FİYATI NE KADAR OLACAK?

399 dolar GPS'lisi telefon hatlısı 499 dolar. Series 3'ün fiyatı 279 dolar olacak. Cuma günü ön satış, 21 Eylül'de Series 4 satışa açık olacak.

IPHONE XS TANITIMI

"iPhone 10 sektörü değiştirdi. Dünyada en fazla satan akıllı telefon oldu" diyen Cook, "Yeni telefonun ismi iPhone Xs oldu. Cihazda Super Retina ekran kullanılacak. Cihaz 6.5 inçlik ekrana sahip olacak. Otomatik parlaklık ayarlayan 'true tone' özelliği devam ediyor. Face ID için daha hızlı bir algoritma yazıldı." dedi.

Face ID için daha hızlı bir algoritma yazıldı.

SANİYEDE 5 TRİLYON İŞLEM

iPhone Xs'in A12 Bionic işlemci kullanıldığı ve ilk 7 milimetrelik mobil işlemci olduğu belirtildi. İşlemci içinde 6 çekirdekli CPU'nun bulunuyor. Saniyede 5 trilyon işlem yapabilme özelliğine sahip. Xs'in hafızası ise 512 GB olacak.

KAMERA ÖZELLİKLERİ

iPhone XS'in 12 megapiksel True Tone Flash'e sahip ve 6 katmanlı lense sahip olacak. Ön tarafta 7 megapiksel ve iki kat hızlı kamera bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.