Hava Durumu

MHP lideri Bahçeli'den 104 emekli amiral açıklaması! 'Kara bir lekedir'

MHP lideri Bahçeli, ''Bu çağrı bal gibi darbe çağrısıdır. Montrö Boğazlar Sözleşmesi Lozan Antlaşması'nın tamamlayıcı bir halkası, ayrılmaz bir parçasıdır, aynı zamanda bizim kırmızı çizgimiz, Karadeniz'in barış ve istikrar güvencesidir. 104 emekli amiral Türk demokrasi tarihinin kara bir lekesidir. Cüretlerinin bedelini ödemelidirler'' dedi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2021 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2021 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
MHP lideri Bahçeli'den 104 emekli amiral açıklaması! 'Kara bir lekedir'

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

CORONA VİRÜSLE MÜCADELE

''Salgın döneminin toplum hayatına, ekonomi ve ticaret alanına yıkıcı tesirleri olmaktadır. Maskeyi kola değil ağıza takmak hijyene titizlikle uymak virüsle savaşta en önemli kozumuzdur. Virüs bizim irademizden daha güçlü değildir. Virüse asla teslim olmayacağız. Covid-19'u kutuplaşma malzemesi yapıp karamsarlık aşılamak isteyen zillet lobisine Türk milleti prim vermeyecektir.

''KIRIM'IN İLHAKI HALA KANAYAN BİR YARA''

Kırım'ın ilhakı hala kanayan bir yaradır. Kırım Ukrayna'dır. Ayrılıkçı bölgelerle Kiev yönetimi arasında cepheleşme sertleşmiştir. ABD Başkanı Biden Ukrayna devlet başkanına desteğini telefon aracılığıyla vermiştir. ABD'nin Yunanistan'ı maşa gibi kullanma arzusu ya doğrudan ya da dolaylı Türkiye'yi baskılamaktadır. Terörist Demirtaş üçüncü ittifak kartını masaya koymuş adına sözde demokrasi ittifakı demiştir. Ürdün'de darbe girişimi Körfez ülkelerindeki açmazlar emperyalizmin kumpas şiddetini artırdığına işarettir.

''104 EMEKLİ AMİRAL TÜRK DEMOKRASİ TARİHİNİN KARA BİR LEKESİDİR''

Önce 126 eski büyükelçinin şüpheli bildirisi yayımlanmıştır. Montrö tartışmaları derken Türkiye 4 Nisan'da 104 emekli amiralin bir nevi muhtırasıyla sarsılmıştır. Montrö Boğazlar Sözleşmesi Lozan'ın ayrılmaz bir parçasıdır bizim kırmızı çizgimizdir. Hiç kimsenin Montrö'yü tartışmaya açtığı falan da yoktur. Vehimlerinin ve gizli emellerinin esiri olan 104 emekli amiral Türk demokrasi tarihinin kara bir lekesidir. Bu lekeyi temizlemek demokrasinin, hukukun ve milli iradenin tarihe karşı namus, şühedaya da vefa borcudur. Cüretlerinin bedelini ödemelidirler. 104'lükler büyük bir suç işlemiştir. Bu suç cezasız kalamaz. Mavi vatanımızı bu çürüklerle nasıl savunmuşuz? 

''BU ÇAĞRI BAL GİBİ DARBE ÇAĞRISIDIR''

Bu çağrı bal gibi darbe çağrısıdır. Bu bildiri demokrasiyi hedef alan torpidodur. Bu bildiri hukuk gaspı milli iradeye doğrultulmuş silahtır. Rütbeleri sökülmeli emeklilik hakları ellerinden alınmalı emekli maaşları kesilmelidir. Darbe heveslileri, bildiri başında zaman öldüren hayasızlar, muhtıracı münafıklar, elindeki silahı millete çevirmeyi aklından geçiren vatansızlar önce bizim bedenimizi çiğnemek mecburiyetindedir. Ve böylesi bir an geldiğinde ya şerefimizle şehit oluruz ya da şerefsizleri birer birer toprağa gömeriz."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.