Hava Durumu

MHK'da değişim rüzgarı!

Sezon boyunca yaşanan hakem hataları ve çok tartışılan kurur kararları TFF'yi harekete geçirdi. Önceki gün Riva'da yapılan toplantıda Mete Düren ve Hüsnü Güreli dışında tüm üyeler Yusuf Namoğlu ve ekibiyle yolları ayrılmasını istedi, değişim kararı her an çıkabilir!

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 13:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 13:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
MHK'da değişim rüzgarı!

Süper Lig'de hakem hataları açısından tarihin en unutulmaz sezonlarından biri geride kalırken Yusuf Namoğlu yönetimindeki Merkez Hakem Kurulu ile gelecek sezon yola devam edilip edilmeyeceği merak konusu olmuştu. TFF Başkanı Yıldırım Demirören de geçen hafta katıldığı bir televizyon programında, "Pazartesi kurulları toplayacağım, düşüncelerimi ileteceğim. Gerekirse değişiklik yapabiliriz" açıklamasıyla önceki günü işaret etmişti.

Riva'da gerçekleştirilen toplantıya Demirören'in katılmadığı, ancak yönetim kurulu üyeleri arasında yapılan oylamada Beşiktaş'ı temsil eden Mete Düren ve Hüsnü Güreli dışında tüm üyelerin MHK'nın değiştirilmesi konusunda görüşbirliğine vardığı ifade edildi.

DİĞERLERİ DE DEĞİŞEBİLİR

Bu gelişmenin ardından Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu'nun koltuğu ciddi şekilde sallanmaya başlandı. Disiplin ve Tahkim Kurulları ile ilgili de bazı değişimlerin yaşanması bekleniyor. Ancak ilk olarak MHK'da Namoğlu ve ekibinin istifası istenecek gibi görünüyor. Federasyonun hafta sonuna kadar bu konuda kamuoyuna resmi bir açıklama yapması gündemde. Kulislerde yeni MHK Başkanı'nın kim olacağının konuşulmaya başlandığı da gelen haberler arasında.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.