Hava Durumu

Mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu

Başarılı sporcu Bursalı Berkay Ömer Öğretir ve antrenörü Eray Açıkgöz, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2020 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2020 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu

Bursalı milli yüzücü Berkay Öğretir 2020 Tokyo Olimpiyatları'na vize alarak büyük bir başarıya imza attı. Özel bir okulda Moderatörlüğünü Yunus Taşdelen'in üstlendiği etkinlikte öğrencilerle tecrübelerini paylaşan Öğretir ve antrenörü, olimpiyat yolunda yaşadıkları süreci aktardı.

Sporun zirvesi sayılan olimpiyatlara katılabilmenin ne denli zorlu bir süreç olduğunu dile getiren Eray Açıkgöz, bu süreçte milli sporcu Berkay'ın azim ve yüksek disiplinle çalışarak bu başarıyı elde ettiğini dile getirdi. 100 metre kurbağalama barajını 59 saniye 54 salise ile aşarak genç yaşta olimpiyat vizesi almanın heyecanını yaşayan Öğretir, aynı zamanda olimpiyat vizesini rekor kırarak aldı.

Her yıl başarılarına yenilerini ekleyerek yüzme tarihine adını altın harflerle yazdıran Berkay Ömer Öğretir, elde ettiği başarılarda eğitim gördüğü özel okulun payının büyük olduğunu belirtti. Liseye başladığı dönemden sonra spor yaşantısında ciddi bir ivme kazandığını belirten Öğretir, sunduğu imkanlardan dolayı öğretmenlerine teşekkürlerini iletti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.