Hava Durumu

Mesut Özil bombası! Sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Fenerbahçe camiasını Mesut Özil heyecanı sardı. 32 yaşındaki oyuncu için Sarı-Lacivertli takım görüşmelerini hızlandırdı. Devre arası transfer döneminde yılın bombası patlamaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2021 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2021 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Mesut Özil bombası! Sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Arsenal ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki dünya yıldızı Sarı-Lacivertli takıma bir adım daha yaklaştı. Ali Koç ve yönetimi şampiyonluk adına devre arası transfer döneminde Mesut Özil bombasını patlatmaya hazırlanıyor...

ALİ KOÇ, EMRE BELÖZOĞLU VE ACUN ILICALI LONDRA'YA GİTTİ

Mesut Özil Fenerbahçe görüşmeleri bir süredir devam ediyor. Kısa süre önce Başkan Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Mesut Özil'e yakınlığı ile bilinen Acun Ilıcalı transfer görüşmesi için Londra'ya gitti. Mesut ve menajerleriyle yapılan ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı!

YILLIK 5 MİLYON EURO'YA TRANSFER BİTİYOR

İlk görüşmenin olumsuz sonuçlanmasının ardından Fenerbahçe bu transferdeki ısrarını sürdürdü. İkinci görüşme ise yakın zamanda gerçekleşti. Mesut Özil ve ekibi bir kez daha Ali Koç, Emre Belözoğlu ve Acun Ilıcalı'yı Londra'da ağırladı. Fenerbahçe tarafı bu kez Mesut ve menajerlerini ikna etti. Taraflar yıllık 5 milyon Euro'dan 3.5 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

Geçen sezon Arsenal formasıyla 23 maçta 1 gol, 3 asistlik performans sergileyen Mesut Özil'in takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyordu.

(FANATİK)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.