Hava Durumu

Mesut Özil artık resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mesut Özil için imza töreni düzenlendi ve tecrübeli yıldız 3,5 yıllık sözleşmeye canlı yayında imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2021 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2021 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Mesut Özil artık resmen Fenerbahçe'de

Transferi uzun süre konuşulan 32 yaşındaki oyuncunun imza töreni saat 15.00'te başladı. İmza töreninde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu da yer aldı.

MESUT ÖZİL AİLESİYLE GELDİ

Mesut Özil, eşi Amine Gülşe ve çocuğuyla birlikte tören alanına giriş yaparken, basın mensupları bu duruma yoğun ilgi gösterdi. Özil çocuğu ve eşiyle daha sonra basın mensuplarına poz verdi.

İMZA TÖRENİNE REKOR KATILIM

Mesut Özil'in imza törenine basın mensuplarından rekor sayıda katılım geldi. 150'ye yakın yerli ve yabancı gazeteci imza törenine katılırken, ayrıca toplantı 30 kamerayla da takip ediliyor.

Ali Koç'un konuşmasının satırbaşları..

''Mesut'un gelişi ile birlikte taraftarımız coşkusunu bizimle paylaştı. Mesut'un da ailemize katılımıyla beraber nice başarılarımız olacaktır. Sizlerde biliyorsunuz Mesut sık sık Fenerbahçe sevgisini dile getirdi. Biz bu transferin başlangıç gününü Mesut'un düğün günü olarak alıyoruz. 7 Haziran 2019... O gün sayın Acun Ilıcalı bir tweet attı ve 'İnşallah vatan hasretin sona erer Mesut' dedi. Bir yaz günü Acun bana 'Başkan Mesut'un sözleşmesi gelecek yaz bitiyor. Onu Fenerbahçe'ye kazandıralım, ben bu konuya sıcağım' dedi. 

"MESUT İÇİN BUGÜN BALAYI BİTİYOR VE ARTIK İŞ BAŞLIYOR"

"Londra'da Arsenal'in önemli transferlerinin yapıldığı, bir dostumuzun evinde Mesut, Mutlu (Özil) ve Erkut (Söğüt) görüştük ve Mesut o gün 'Maddi olarak bir beklentim yok' dedi. İşte o zaman geri dönüşü olmayan bir yola girdik. Sonrasında burada huzurlarınıza geldik. Fenerbahçe gerçekleşmesi rüya olarak görünen bir transferi daha gerçekleştirdi.Kendisi bu konunun konuşulmasını çok sevmese de bu transferin gerçekleşmesinde büyük emeği ve hizmeti olan Acun Ilıcalı'ya bir kez daha teşekkür ediyorum. Mesut için bugün balayı bitiyor ve artık iş başlıyor. Takım arkadaşlarıyla adaptasyon sürecini hızla atlatacağına inanıyorum."

"RENKLERİNE BAĞLI OLDUĞU FENERBAHÇE'YE HOŞ GELDİN DİYORUM"

Emre Belözoğlu'nun konuşmasından satırbaşları...

"Başkanımızdan sonra konuşmak kolay olmuyor. Renklerine bağlı olduğu Fenerbahçe'ye hoş geldin diyorum Mesut'a. Mesut, hepimiz için güzel bir rüyaydı; onun için de çocukluk hayaliydi. Ne mutlu ki Mesut gibi güzel bir insan bugün Fenerbahçeli olacak. Ben eşine de çok teşekkür ediyorum. Bu transferin gerçekleşmesinde büyük emeği var."

MESUT ÖZİL: FENERBAHÇE'Yİ ŞAMPİYON YAPACAĞIZ

Mesut Özil imza töreninde şunları söyledi:

"Herkesi selamlıyorum. Ne diyeceğimi aslında bilemiyorum. Heyecanlıyım, mutluyum. Fenerbahçe için bir rüyaydı, benim için bir hayaldi. İnşallah takıma sahada yeteneğimle faydalı olacağım. İnanıyorum Fenerbahçe'ye. Fenerbahçeli olarak her zaman inanmışımdır. Beni Fenerbahçeli yapan kendimim. Hep Fenerbahçeliydim, öyle de kalacağım"

"Eski dönemde Jay Jay Okocha'yı çok beğeniyordum. Şimdi de Pelkas'ı çok beğeniyorum. Aynı pozisyonda oynadığımız için Pelkas'ı beğeniyorum"

"Fenerbahçe'nin şampiyon olacağına inanıyorum. En kısa zamanda inşallah Fenerbahçe'yi şampiyon yapacağız. Fenerbahçe her sezon yola şampiyon olmak için çıkar. Ben her zaman baskı altında oynadım, Fenerbahçe'de de baskı olacaktır. Büyük kulüplerde oynadım ama Fenerbahçe farklı bir şey. Çok sevdiğim bir kulüp. Elimden geleni yapacağım. İnşallah her şey güzel olacak."

"Keşke daha erken olsaydı, iyi ki şimdi olmuş"

"İnşallah en kısa zamanda çubuklu formayı giyeceğim"

(Kaynak:TRT Haber)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.