Hava Durumu

Meryem Uzerli şaşırttı!

Alp Özcan, önceki hafta kendisi için 'O adamı sormayın!' diyen Meryem Uzerli ile Fransa'da bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Meryem Uzerli şaşırttı!

İkinci şans verdikleri aşkları geçtiğimiz günlerde biten Meryem Uzerli ile Alp Özcan cephesinden gelen son hamle ile kafalar iyice karıştı.

Evliliğe giden 1 yıllık aşkları Ekim 2016'da son bulan ikili, 6 aylık aranın ardından yeniden bir araya gelmişti.

Ancak yolları bir kez daha ayrılan Uzerli ile ÖzcanFransa'da buluştu. 70. Cannes Film Festivali için Fransa'ya giden ikili, başlangıçta ayrı ayrı mekanlarda eğlense de önceki gece De Grisogono partisinde bir araya geldi.

Ayrıldıktan sonra Alp Özcan'ı soran muhabirlere "O adamdan bahsetmeyin bana" diyen Meryem Uzerli'nin eski aşkıyla buluşması sosyetik işadamının instagram'daki paylaşımıyla ortaya çıktı

YENİDEN BARIŞTILAR MI? 

Partide eski aşkı Meryem Uzerli ile çekilen karesini sosyal medyada paylaşan Alp Özcan'ın fotoğrafa düştüğü not ise dikkat çekiciydi... Zira Özcan'ın mesajı eski sevgilisinin kendisi hakkında basın mensuplarına söylediği sözü akıllara getirir cinstendi... Genç işadamı güzel oyuncuyla paylaştığı kareye büyük harflerle "O ADAM, O KADIN" yorumunda bulundu. Herkes başlangıçta ikilinin aşklarına kaldıkları yerden devam ettiğini düşünse de Özcan'ın yine büyük harflerle yazdığı "SADECE ARKADAŞIZ" sözü ise durumu özetliyordu. (Takvim)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.