Hava Durumu

Mehmetçiklere destek için yola çıktılar

Sinop 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği(MİDDER) İl Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin operasyonuna destek olmak için Hatay'a gitmek üzere yola çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2018 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2018 18:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Mehmetçiklere destek için yola çıktılar

Sinop Uğur Mumcu Meydanı'nda MİDDER üyeleri ve çok sayıda vatandaş Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin operasyonuna destek olmak için bir araya geldi. MİDDER İl Başkanı Erol Özçelik yaptığı açıklamada, "Bizler 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Sinop İl Başkanlığı olarak 'Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alan askerlere getirmek üzere 5 bin adet atlet, eldiven ve çorap hazırladık. Yine öğrencilerimiz bizlerden asker abilerine mektup gönderiyor. Biz, millet olarak destek yazan Mehmetçiklerimize katkı vermek, destek sunmak için bir araya geldik. Operasyon bölgesinde, hava soğuk ve kötü. Askerimizin morale ihtiyacı var. Tek amacımız Mehmetçiğimizin yanında olduğumuzu hatırlatmak ve onlara moral vermektir. Bizlerin huzur ve güvenini sağlayan güvenlik güçlerimizin hiçbir şeye ihtiyacı yoktur. Devletimiz her zaman onların yanındadır. Onların yanlarında olmamızı göstermek ve moral vermek için yola çıktık. Allah askerlerimizin yardımcısı olsun, ayaklarına taş değmesin, dualarımız Mehmetçiklerimizle" dedi. 


Sinop Abalı Ortaokulu öğrencisi Fadime Pınar Balkanoğlu, Afrin operasyonundaki askerler için yazdığı mektubu okudu. Uğurlama töreninde duygusal anlar yaşandı. Sinop'tan 4'ü asker ailesi, bir 15 Temmuz Gazisi olmak üzere 15 kişi Hatay'a doğru yola çıktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.