Hava Durumu

Masterchef Yasin'in işleri açıldı

Fenomen yarışma 'MasterChef Türkiye'den elenen son isim olan Yasin Obuz, katıldığı canlı yayında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2019 14:02
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2019 14:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Masterchef Yasin'in işleri açıldı

Geçtiğimiz hafta TV8'de yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk olan Yasin Obuz, sahibi olduğu pilav dükkanı hakkında konuştu. Yasin, "St. Petersburg'da arkadaşımın yanında kalıyordum. Lokantası vardı, ona yardımcı oluyordum. İstanbul'a geldim, Sirkeci'de gezerken boş bir dükkan gördüm. Sahibi 'Yemeğe vermiyoruz' dedi, 'Başka yerde yapar getiririm' dedim. Kefil istedi, dükkanı hemen tuttum. Sirkeci tramvay durağının orada dükkanım, hangi esnafa sorsan gösterir. Nohutlu pilav satıyorum. Günde 30 kilo pilav satıyordum, şimdi 50-60 kilo satıyorum. Yarışmadan sonra satışlar iki katına çıktı." dedi.

FAVORİM ALİCAN

Sevilen yarışmacı, "Ben her şeyi satarım. Gazeteyi kitap diye satarım. O derece pazarlamacıyım. Bütün dış çekimlerde yemeği ben dağıtıyordum. Neden? Çünkü lezzetsiz olsa bile öyle bir anlatırdım ki sanki su değil şerbet içer. O derece" ifadelerini kullandı. MasterChef Türkiye'de favori gördüğü yarışmayı da açıklayan Yasin, "Benim favori yarışmacım Alican. Birlikte aynı evde yaşıyoruz" dedi. (milliyet.com)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.