Hava Durumu

Maske takmayan adama bakın ne yaptılar?

Çin'de ortaya çıkan 'Corona Virüs' salgını nedeniyle 1873 kişi hayatını kaybetti.Maske takmak isteyen bir kişi ise yetkililer tarafından direğe bağladı.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2020 00:11
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2020 00:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://bursahayat.com.tr/
Maske takmayan adama bakın ne yaptılar?

Çin'de ortaya çıkan ve 1873 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs salgınıyla savaş sürüyor. Çinli yetkililer, sokakta maske takmayan köylüyü kendilerine direnmesi üzerine direğe bağladılar.

GÖRÜNTÜLER DEVLET TELEVİZYONUNDA YAYINLANDI

Videoya kaydedilen anlarda, yetkilinin direğe bağladığı köylüye, "Sen yaşamak istemiyor olabilirsin ama diğer insanlar yaşamak istiyor'' diye bağırdığı duyuluyor. Köylü ise kendisini direğe bağlayan yetkililere, maske giymeyi unuttuğunu söyleyip kendisini çözmeleri için yalvardı. Çin'in Henan eyaletine bağlı Puyang şehrinin Huizhai Köyü'nde meydana gelen olay devlet televizyonunda yayınlandı. Yetkililer daha sonra yaptıkları açıklamada,köylünün maske takmadığını ve kendilerini görünce kaçmaya çalıştığını, yakalanınca ceza olarak direğe bağlandığını söyledi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Videonun yayınlanmasından sonra Çinliler maske takmayan köylülere tepki gösterirken, bazıları da yetkililerin davranışına tepki gösterdiler. Köylüyü direğe bağlayan yetkiler ve maske takmayan köylü hakkında soruşturma açıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.